به گزارش شهرآرانیوز، فریده اولادقباد با بیان اینکه در حوزه خودروی ایثارگران باید همه تلاش کنند تا این موضوع حل و فصل شود، گفت: وحدت رویه و نظارت جدی در قراردادهای خودروی ایثارگران باید باشد. جلساتی در حوزه خودرو داخلی و وارداتی ایثارگران با وزارت صمت با حضور رئیس بنیاد شهید برگزار و تاکید شد که باید میز خدمتی برای ایثارگران برگزار شود.
وی افزود: جلسات شورای مدیران و معاونان باید بیشتر برگزار شود تا مشکلات و چالشهای ایثارگران را بررسی کنیم و باید تعامل سازنده، برنامهریزی و سیاستگذاری درست ارائه شود. با توجه به سالمندی ایثارگران، والدین شهدا و همچنین فرزندان شهدای جنگ تحمیلی که بیش از ۳۵ سال دارند، باید مددکاران حرفهای در بنیاد به کار گرفته شوند.
اولادقبا با بیان این که قرار شد در همایش مدیران یک درصد از بودجه و اعتبار بنیاد شهید به موارد خاص اختصاص پیدا کند، افزود: موضوع حق پرستاری و تجمیع و اصلاح قوانین ایثارگران نیز در معاونت تعاون و امور اجتماعی مورد توجه قرار گرفت و در زمینه مددکاری نیز اعتباراتی تخصیص داده میشود تا کمبود نیروی مددکاری برطرف شود.
وی ادامه داد: جلسات ما بیشتر به صورت هماندیشی برای حل مشکلات برگزار میشود. اولین اقدام ما در ستاد تشکیل شورای مدیران بعد از تشکیل شورای معاونان بود. در همایش معاونتها در مشهد نیز مصوبات اولویتبندی و قرار شد از تجربیات استانها برای تسریع روند کار استفاده شود. سند راهبردی هم تهیه شد که در ادارات کل موجود هست و جمعبندی آن برای معاونتهای استانها ارسال میشود.
وی خاطرنشان کرد: در زمینه مسکن ایثارگران ۳۵ هزار فرم «ج» سبز برای ایثارگران وجود دارد، تفاهمنامهای با وزارت راه و شهرسازی منعقد شد و پیگیریهای لازم برای تحقق این تفاهمنامهها انجام میشود.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه خدماتی که به ایثارگران ارائه میشود اثرگذار و ماندگار است، گفت: ۹۵ هزار پرونده ایثارگری در تهران بزرگ توجه جدی میطلبد. خانواده شهدا و ایثارگران انسانهای وارسته هستند که در شرایط خاص و ویژه زندگی میکنند و تعدادی از والدین شهدا که گنجینههای ارزشمندی بودند را از دست دادهایم.
منبع: ایرنا