به گزارش شهرآرانیوز، سیدباقر سیدرضایی اظهار کرد: بنیاد شهید همیشه تحت تأثیر افزایش جامعه آماری جانبازان بوده در حالی که بودجه تخصیصیافته به این بنیاد مطابق آمار گذشته بوده است.
وی ادامه داد: یک سال پس از پایان جنگ تحمیلی، یعنی در سال ۱۳۶۹ تعداد جانبازان ۵۱ هزار نفر بود که ۱۰ سال پس از آن این آمار به ۱۱۰ هزار نفر رسید.
مدیرکل پذیرش و امور ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در زمانی که نهاد بنیاد شهید و بنیاد جانبازان و ستاد آزادگان در سال ۱۳۸۳ با یکدیگر ادغام شدند این تعداد به ۴۰۰ هزار نفر رسید.
سید رضایی افزود: با تصویب قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در سال ۱۳۸۶ اطلاعات ۵۱۰ هزار جانباز در این نهاد ثبت و خدمت رسانی به آنان مطابق قانون یاد شده آغاز شد در حالی که بودجه مطابق آمار گذشته بود.
وی اضافه کرد: با ابلاغ و اجرایی شدن قانون ششم توسعه کشور در میانه دهه ۹۰ رزمندگانی که مدارک پزشکی لازم از مجروحیت خود نداشتند از این پس طبق قانون میتوانستند با رای شورای عالی پزشکی نهاد خدمتی خود به بنیاد معرفی شده و بدون تشکیل کمیسیون پزشکی بنیاد با پنج درصد جانبازی از خدمات بنیاد بهرهمند شوند.
مدیرکل پذیرش و امور ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: البته برای احراز جانبازی بیش از پنج درصد موضوع باید در کمیسیون عالی پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران بررسی و تایید شود.
سید رضایی افزود: هم اکنون و طی چند سال اخیر، با اجرای قانون احراز جانبازی یاد شده، سالانه جانبازی حدود ۳۰ هزار نفر از رزمندگان کشور احراز و این تعداد به آمار جانبازان کشور افزوده میشود.
وی ادامه داد: در مجموع از ۶۷۰ هزار جانباز کشور، درصد جانبازی ۴۱۰ هزار نفر کمتر از ۲۵ درصد و درصد جانبازی ۲۶۰ هزار نفر بیشتر از ۲۵ درصد است و شمار جانبازان ۷۰ درصد در سراسر کشور نیز حدود هشت هزار نفر است.
منبع:ایرنا