به گزارش شهرآرانیوز، شیرینی کرهای گردویی از خوش طعمترین شیرینی ها است که میتوانید برای میان وعده یا پذیرایی در ایام عید، آن را در خانه به راحتی درست کنید. در ادامه طرز تهیه شیرینی کرهای گردویی را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
ابتدا زرده تخممرغ، پودرقند و کره را که به دمای محیط رسیده است را با همزن برقی کاملا مخلوط کنید؛ سپس به مواد یکدست شده آرد الک شده را آرام آرام اضافه کنید و تا زمانی که مواد به دست نچسبد ورز بدهید تا خمیری لطیف داشته باشید.
خمیر آماده شده را نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدهید سپس گلوله کنید و مطابق فیلم شیرینی هارا با گردو تزیین کنید و داخل سینی فر بچینید.
شیرینی هارا در دمای فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید.
برای تزئین وسط شیرینیها از کرم پسته، کرم بیسکوییت و انواع شکلاتها میتوانید استفاده کنید.