به گزارش شهرآرانیوز، طرز تهیه شیرینی نخودی را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
مواد لازم :
آرد نخود: ۳۷۵ گرم
پودر قند: ۱۵۰ گرم
روغن جامد: ۱۵۰ گرم
پودر هل: ۱/۲ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
ابتدا پودر قند و روغن جامد را با یکدیگر مخلوط کنید و با همزن برقی همبزنید تا کرم رنگ و حجیم شود.
سپس پودر هل و آرد نخود را الک کنید و به مواد قبلی اضافه کنید.
با دست ورز دهید تا مواد یکدست شود و خمیر آماده شود.
حالا خمیر لطیف و نرمی دارید. به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید.
روی سطح کار خمیر را صاف و یکدست کنید و با قالب مورد نظر قالب بزنید و در سینی فر بچینید.
با زعفران دم کشیده و خلال پسته و کاکائو میتوانید شیرینیهای خود را تزئین کنید.
داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود.