به گزارش شهرآرانیوز؛ سلامت اجتماعی یکی از مؤلفههای مهم در کیفیت زندگی فردی و خانوادگی است. خانواده نیز بهعنوان یک پایگاه اجتماعی مانند دیگر عرصهها نیازمند مراقبت از آسیبهایی است که در حوزههای مختلف ممکن است اتفاق بیفتد. تلاش برای تحکیم بنیان خانواده یکی از مهمترین برنامههایی است که نیاز است بهصورت جدی دنبال شود؛ موضوعی که توسط شهرداری مشهد با اجرای طرح «باهم» موفقیت بسیار خوبی داشته است.
معاون اجتماعی و مشارکتهای شهرداری مشهد دراینباره بیان کرد: طرح اجتماعی باهم، ویژه زوجهای جوان مشهدی، در سال ۱۴۰۳ با اجرای برنامههای متنوع آموزشی و تفریحی و رویدادهای اجتماعی در راستای تحکیم بنیان خانواده و با هدف کنترل طلاق در سه سال نخست زندگی مشترک، موفق شد بیش از ۷ هزارو ۵۰۰ زوج را تحتپوشش قرار دهد.
مهدی ابراهیمی در گفتوگو با شهرآرا با اشاره به هدف اجرای این طرح گفت: باشگاه اجتماعی همسران مشهدی با اجرای طرح باهم تلاش کرده است از طریق ارائه آموزش مهارتهای زندگی و ایجاد بسترهای تعامل و همفکری میان زوجین، به ارتقای کیفیت زندگی مشترک کمک کند.
وی افزود: از جمله برنامههای شاخص این طرح در سال گذشته، برگزاری «همایش تفاوتهای شخصیتی زن و مرد» بود که با همراهی زوجین جوان برگزار شد؛ همچنین ۱۵۲۲ زوج در قالب رویدادهای اجتماعی متنوعی همچون بازدید از آسایشگاه جانبازان و مسابقات کتابخوانی شرکت کردند.
وی با اشاره به دیگراقدامات انجامشده در این طرح گفت: به مناسبت سالروز ازدواج حضرتعلی (ع) و حضرتفاطمه (س)، جشنی با حضور ۵۶۳ زوج جوان برگزار شد. علاوه بر آن، ۳۳ عنوان کارگاه آموزشی با موضوع مهارتهای زندگی در فرهنگسراهای مشهد برای ۱۸۰۰زوج برگزار شد.
معاون اجتماعی و مشارکتهای سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد تصریح کرد: اکران فیلمهای تخصصی با محوریت حل تعارضات زناشویی و روابط متکامل میان همسران نیز از دیگربرنامههای اثرگذار این طرح بود که با حضور ۱۱۰۰زوج همراه شد؛ همچنین، در قالب طرح «نمک زندگی» و با مشارکت در طرح «محسنین» کمیتهامداد امامخمینی (ره) هشتصد زوج در حمایت از کودکان یتیم سهیم شدند.
ابراهیمی افزود: اردوهای آموزشی با محوریت «ارتباط مؤثر» و «روابط زناشویی» برای هشتصد زوج برگزار شد تا فرصت تعامل عمیقتر و آموزش عملی برای زوجین فراهم شود. وی تأکید کرد: طرح باهم در سال ۱۴۰۳ گامی جدی در راستای آموزش، حمایت و توانمندسازی زوجهای جوان برداشت و با تکیه بر مشارکت فعال و برنامهریزی هدفمند، تلاش کرد از بروز آسیبهای احتمالی در سالهای ابتدایی زندگی مشترک پیشگیری کند.