مدیرکل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات آموزش و پرورش گفت: دریافت اجباری هر گونه وجه از خانوادهها برای تامین تجهیزات بهداشتی مدارس ممنوع است.
به گزارش شهرآرانیوز، زهرا مظفر درباره وجاهت قانونی اخذ وجه اجباری برخی مدارس از خانوادهها برای تامین تجهیزات بهداشتی مدارس، بیان کرد: مدارس اجازه ندارند که به اجبار اخذ وجهی از خانوادهها برای تامین تجهیزات بهداشتی مدارس داشته باشند.
او ادامه داد: همانطور که خانوادهها دغدغه تامین تغذیه و پوشاک فرزندانشان را دارند در شرایط مواجهه با بیماری کرونا هم توصیه ما این است که اگر خانوادهای امکان تامین تجهیزات یا کمک به مدرسه را برای تجهیزات بهداشتی دارد، مضایقه نکند.
مدیرکل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات آموزش و پرورش تصریح کرد: خانوادهها در صورت مشاهده اخذ وجه اجباری مدرسه از آنها میتوانند با مراجعه به ستادهای نظارت منطقه و استان یا مراجعه به سایت shekayatmedu.ir این موضوع را اعلام کنند تا به آن رسیدگی شود.
مدیران باید بر اجرای شیوع نامههای بهداشتی مدارس نظارت کنند
مظفر با تاکید بر اینکه مدیران مدارس وظیفه اصلی رعایت شیوهنامههای بهداشتی مدارس را بر عهده دارند، اظهار کرد: شیوه نامههای بهداشتی و اعتبار لازم برای تامین تجهیزات و اجرای آن به مدارس ابلاغ شده است که مدیران موظف هستند بر اجرای کار نظارت داشته باشند.
او با تاکید بر اینکه توصیه جدی وزارت آموزش و پرورش بر حفظ سلامت دانش آموزان است، گفت: برای برگزاری حضوری کلاسهای درس اولویت اصلی تامین زیرساختهای بهداشتی لازم و اجرای حداکثری شیوهنامههای بهداشتی است.
مظفر اظهار کرد: اگر احیانا خانوادهها در مدرسهای حاضر شدند که مواد ضدعفونی کننده وجود ندارد و فاصله گذاری انجام نمیشود باز هم میتوانند از طریق ستادهای نظارت منطقه و استانی اطلاع رسانی کنند یا از طریق سایت مذکور این موضوع را را پیگیری کنند. سه لینک ثبت شکایت، گزارش مردمی و نظارت همگانی بر ثبت نام در سامانه شکایات داریم که البته فرآیند ثبت نام تمام شده است، اما رعایت شیوهنامههای بهداشتی به عنوان یکی از موارد مورد توجه در برنامههای مدارس را دنبال میکنیم.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان