صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کلسترول خون را با روغن گردو کم کنید

  • کد خبر: ۹۱۴۹۴
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۳
دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که درست چهار ساعت پس از مصرف روغن گردو یا آجیلهای دارای پوست سطح کلسترول و انعطاف پذیری رگهای قلبی آنها تاحد زیادی بهبود می یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، این تحقیق نشان می‌دهد که مصرف منظم این ماده غذایی می‌تواند فرد را در مقابل بیمار‌های قلبی عروقی در بلند مدت حفاظت کند.

تنها یک مشت گردو می‌تواند به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند. اگر هر فرد چهار بار در هفته یک مشتگردو یا اندکی روغن گردو مصرف کند تاحد زیادی از ابتلا به بیماری‌های قلبی مصون می‌ماند.

این نخستین تحقیقاتی بود که طی آن مشخص شده است که گردو به نوع تأثیری در سلامتی دارد.

این گروه تحقیقاتی به ۱۵ نفری که دارای سطح بالای کلسترول خون بودند دو مشت گردوی با پوست یعنی چیزی حدود ۸۵ گرم گردو، شش گرم آن‌ها پوست گردو، ۳۴ گردو با چربی گرفته شده و یا سه قاشق غذاخوری یا ۵۱ گرم روغن گردو دادند.

محققان ۳۰ دقیقه، یک ساعت، دو ساعت، چهار ساعت و شش ساعت پس از آن نتایج خود را بررسی کردند و به این نتیجه رسیدند که تنها مصرف یکبار روغن گرد و که در سایر آجیل‌های دارای پوست هم وجود دارد می‌تواند به سلامت رگ‌های قلبی کمک کند.

تحقیقات نشان می‌دهد که روغن موجود در گردو می‌تواند پس از یک وعده غذایی در سلامت رگ‌های خونی نقش داشته باشد. این روغن همچنین برای حفظ عملکرد سلول‌های قلبی و رگ‌ها موثر است.

براساس اظهارات محققان، گردو شامل اسید‌های اومگا- ۳، استرول‌های گیاهی و ویتامین E است که همه آن‌ها علت تأثیر حفاظتی آن را نشان می‌دهد.

 نتایج این تحقیق، نشان دهنده بهبود استراتژی‌های رژیمی و غذایی برای مقابله با بیماری‌های قلبی است.

منبع: بهداشت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.