صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تأکید پارلمان شهری بر شفافیت و منابعِ درآمدیِ پایدار برای مشهد

  • کد خبر: ۹۹۸۲۴
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۸
عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد در گفتگو با شهرآرا، رویکرد‌های شورا را برای بودجه سال آینده تشریح کرد.

امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ جلسه روز گذشته کمیسیون تلفیق در دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد به بحث و گفتگو در زمینه بودجه ۱۴۰۱ شهرداری مشهد اختصاص یافت تا براساس برنامه این کمیسیون شهردار مشهد، معاونان و مدیران شهری در این جلسه پاسخگوی ابهامات و دغدغه‌های اعضای کمیسیون تلفیق در حوزه‌های درآمدی، تأمین منابع مالی و برخی نکات در زمینه مصارف بودجه باشند.

در این راستا عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد در توضیح چندوچون چهارمین جلسه رسیدگی به آلبوم بودجه ۱۴۰۱ شهرداری مشهد در کمیسیون تلفیق، با اشاره به اینکه بودجه ۱۴۰۱ شهرداری مشهد با سقف ۲۶ هزارو ۱۷۴ میلیاردتومان تنظیم شده است، گفت: در این جلسه درباره کلیات منابع و مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۱ بحث و بررسی شد.

ضمن اینکه کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر همچنان در حال بررسی جزئیات لایحه بودجه هستند.
حسین حسامی در گفتگو با خبرنگار ما افزود: شورای اسلامی شهر برخی الزامات و رویکرد‌های خاص را به شهرداری مشهد ابلاغ کرده است که در این جلسه کمیسیون تلفیق این سیاست‌ها بررسی و در بودجه سال آینده گنجانده شد.

الزام به اتمام پروژه‌های نیمه تمام

وی ادامه داد: کاهش هزینه ها، افزایش منابع پایدار درآمد شهری، شفافیت در ارائه بودجه به ویژه در حوزه درآمد‌ها و مصارف، توجه ویژه به دارایی‌های سرمایه‌ای و جلوگیری از واگذاری دارایی‌های سرمایه ای، استفاده از روش‌های تأمین مالی نوین و تأمین مالی جمعی و توجه به بحث هوشمندسازی و بهره مندی از حوزه فناوری اطلاعات در پیشبرد پروژه‌های آینده شهر، دیگر سرفصل‌هایی بود که نمایندگان مردم در شورای اسلامی شهر مشهد به آن تأکید کردند.

رئیس کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر مشهد نکته مهم در بودجه ۱۴۰۱ شهرداری را اولویت دهی به پروژه‌های نیمه تمام و در حال اجرا در شهر دانست و اضافه کرد: شورای ششم تأکید دارد که در صورت تعریف پروژه‌ای در سال ۱۴۰۱ مطالعات لازم برای اجرای پروژه و مباحث تملکی پیش بینی و سپس پروژه وارد مرحله اجرا شود.

وی ادامه داد: در سال‌های گذشته پروژه‌هایی در شهر اجرا شده که با نواقصی در زمینه مطالعات یا موانعی در زمینه تملک همراه بوده که اجرای آن را با مشکل روبه رو کرده است.

حسامی افزود: با توجه به بررسی‌هایی که کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی درباره بودجه سازمان‌ها داشته اند، دغدغه‌ها و ابهاماتی وجود داشت که شهردار مشهد و مدیران شهری پاسخگوی این نکات بودند. با وجود این، نکات باقی مانده اعضای شورای اسلامی شهر در کمیسیون‌های تخصصی و حتی در کارگروه‌های این کمیسیون‌ها بررسی می‌شود تا پس از اصلاح نهایی و با تصویب بخش‌های مختلف بودجه در کمیسیون‌های مربوط به آن و سپس اعلام نظر اعضای کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ شهرداری، پیش از پایان سال در صحن علنی تصویب و برای اجرا به شهرداری مشهد ابلاغ شود.

تحقق پذیری بودجه، دغدغه مهم اعضای شورای اسلامی

وی یکی از دغدغه‌های اعضای شورای اسلامی شهر را تحقق پذیری منابع بودجه اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه بودجه امسال با رشد ۴۰ درصدی نسبت به اصلاح بودجه پارسال به شورای اسلامی ارسال شده، تحقق پذیری آن مهم است و شهرداری با پیش بینی برنامه‌های مختلف در حوزه منابع پایدار درآمدی و پروژه‌های ساختمانی و غیرساختمانی تلاش می‌کند بودجه سال آینده عملیاتی شود.

افزایش سهم درآمد‌های پایدار شهری در بودجه ۱۴۰۱

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر با بیان اینکه سهم درآمد‌های پایدار از ۴۱ درصد در اصلاح بودجه ۱۴۰۰ به ۴۳ درصد در لایحه بودجه ۱۴۰۱ افزایش یافته است، افزود: یکی از تأکیدات و سیاست‌های اصلی شورای اسلامی شهر رشد صعودی سهم درآمد‌های پایدار شهری نسبت به درآمد‌های غیرپایدار است و این مسیر به پیشرفت و توسعه متوازن و منطقی در حوزه مدیریت شهری کمک خواهد کرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.