ضرورت مستندسازی و معرفی دستاورد‌های زنان اقوام و مذاهب ازدواج آسان با قراردادن مسکن استیجاری و سالن‌های عروسی رایگان در اختیار جوانان توسعه پوشاک ایرانی اسلامی در کشور از طریق سرمایه گذاری بانوان در صندوق‌های پروژه‌ای بسیج زنان فیفا از عملکرد تیم ملی فوتسال زنان کشور در جام ملت‌های آسیا تمجید کرد مردانی که نتوانند مهریه پرداخت کنند، زندانی نمی‌شوند، اما مشمول پابند الکترونیک می‌شوند بررسی جایگاه زن در جهاد اجتماعی امضای تفاهم‌نامه میان ایران و اندونزی با محوریت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تیم خراسان رضوی قهرمان مسابقات کبدی دختران کشور شد کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف روزانه مویز جزئیاتی از ابعاد حقوقی و اجتماعی قانون جدید مهریه افتتاح خانه عقد «نجمه‌خاتون» با هدف ترویج ازدواج آسان در خراسان جنوبی دعوت از ۲ دختر ورزشکار مشهدی به مسابقات انتخابی تیم ملی شمشیربازی اپه بانوان بررسی کارآمدترین روش‌های پیشگیری از طلاق عاطفی برگزاری رقابت‌های المپیاد ورزشی ویژه بانوان اهمیت بالای صعود تیم ملی فوتسال ایران به جام جهانی برگزاری هشتمین کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب در قم کسب مقام سوم جام ملت‌های زنان آسیا توسط تیم ملی فوتسال زنان ایران آمادگی برای ایجاد شبکه سلامت زنان با محوریت هوش مصنوعی
سرخط خبرها
طرز تهیه آسان کیک وانیلی نرم در خانه + فیلم

طرز تهیه آسان کیک وانیلی نرم در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۹۹۶۷
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۴
دستور پخت کیک وانیلی با بافتی نرم برای خامه‌کشی و عصرانه را با ما دنبال کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، کیک وانیلی از کیک‌هایی است که تمام سلایق آن‌ را می‌پسندند و شما می‌توانید با خیالی راحت در مهمانی‌ها آن‌ را سرو کنید؛ همچنین این کیک بافت نرم و پفکی‌ای دارد که آن‌ را برای خامه‌کشی بسیار مناسب کرده است. در ادامه آموزش پخت کیک وانیلی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه کیک وانیلی

تخم مرغ: ۶ عدد
شکر: ۱ پیمانه
آرد: ۱ و‌ نیم پیمانه
وانیل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
گردو: به میزان لازم برای تزئین

طرز تهیه کیک وانیلی

ابتدا تخم‌مرغ و شکر و وانیل را همزمان داخل ظرف مناسب می‌ریزیم و به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا کرم‌رنگ و کشدار شوند.

سپس آرد و بکینگ پودر الک‌شده را به مواد اضافه می‌کنیم و به‌صورت دورانی و آرام با لیسک یا قاشق هم می‌زنیم. ( مواد به دست آمده، برای قالب ۲۵ سانت مناسب است.)

مواد نهایی کیک را داخل قالب می‌ریزیم. برای تزئین روی کیک، می‌توانیم قبل از اینکه کیک را وارد فر کنیم، روی آن انواع مغز خُردشده مانند مغز گردو بریزیم سپس مواد را داخل فر ازقبل‌گرم‌شده، با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه می‌گذاریم.

امیدوارم از آموزش امروز راضی بوده باشید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.