به گزارش شهرآرانیوز؛ یکی از انواع کیکهایی که طعم بسیار لذیذی دارد و به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید، کیک باقلوایی یا کیک شربتی است. در ادامه روش تهیه این کیک را آموزش میدهیم.
تخم مرغ: ۴ عدد
آرد سفید: ۲ لیوان
شکر: ۱ لیوان
ماست: ۱ لیوان
روغن مایع: ۳/۴ لیوان
بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
هل: ۱/۲ قاشق چایخوری
شکر: ۱ لیوان
اب: ۱ لیوان
زعفران: مقداری
گلاب: ۱/۲ لیوان
هل: مقداری
ابتدا برای درستکردن شربت، شکر و آب را مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم و وقتی جوش آمد داخلش گلاب و هل و زعفران دمشده را میریزیم و اجازه میدهیم خنک شود.
برای درست کردن کیک اول از همه روغن و شکر را با هم مخلوط میکنیم و با همزن برقی میزنیم تا شکرها کامل باز شوند. بعد تخممرغها را یکییکی اضافه میکنیم و هر تخممرغ را ۳ دقیقه هم میزنیم.
سپس ماست را اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم. در آخر ارد و بکینگ پودر و پودر هل را الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم. میتوانیم در این مرحله خیلی کم با همزن برقی بزنیم تا گلولههای آرد کاملا باز شوند. سپس مواد را داخب قالب مورد نظر میریزیم. وقتی کیک پخت و زیر آن طلایی شد، حرارت بالا هم روشن میکنیم تا طلایی و خوشرنگ شود.
کیک را وقتی از فر در آوردیم و کمی خنک شد، آن را برش میزنیم و شیرههایی که ولرم شده را روی کیک میریزیم و حدود نیم ساعت صبر میکنیم تا کاملا به خورد کیک برود و جذب شود.
روی کیک را هم با نارگیل یا پودر پسته یا گل محمدی تزیین میکنیم.