انجام تست‌های روان‌شناسی در دوران بارداری سهم ۲۵ درصدی زنان در حوزه وکالت و کارشناسان رسمی کشور اجرای پویش با محوریت صلح و سازش در دادگستری قم فتنه انگیزی نرگس محمدی در مراسم هفتم خسرو علیکردی| آیین سوگواری یا خودنمایی سیاسی؟! حمایت اجتماعی از دختران، کلید پیشرفت کشور کامبک تماشایی تیم باتسام برابر تیم کاسپین تهران در لیگ برتر بسکتبال بررسی عملکرد تیم ملی هندبال بانوان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان چرا فعالیت زنان در صنعت گردشگری اهمیت دارد؟ زندگی مشترک حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)، الگویی بی‌نظیر برای زوجین زنان چادری در سینمای ایران | الگو‌های دیده‌نشده و کلیشه‌هایی که تکرار می‌شوند پوششی که آرامش و زیبایی می‌آفریند | روایت بانویی که حجاب را خلاقانه بازتعریف کرده است درمان ناباروری در ایران در حال پیشرفت است تساوی نماینده خراسان رضوی در هفته ششم لیگ برتر فوتسال زنان «آن شهر شاید!» | روایتی از زنانی که برچسب نمی‌پذیرند من هنوز مادرم درباره مکرمه قنبری، هنرمند نقاش | مادر رنگ ها روایت بی‌بی معصومه از حسن‌آقا | پسری که هنوز هم کنارش نفس می‌کشد در پناه دعای مادر مامان منو ببخش! iOS ۲۶.۲ با تمرکز بر شخصی‌سازی، امنیت و ارتباطات منتشر شد
سرخط خبرها
طرز تهیه کیک کدوحلوایی مقوی + فیلم

طرز تهیه کیک کدوحلوایی مقوی + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۰۵۳۵
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
برای تهیه‌ کیک کدوحلوایی پفکی با ما همراه باشید.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از انواع کیک‌هایی که علاوه بر طعم عالی، خاصیت زیادی هم دارد، کیک کدوحلوایی است. این کیک دارای ویتامین‌های A، E، C است که برای رشد کودکان بسیار مفید است. در ادامه طرز تهیه کیک کدوحلوایی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم کیک کدوحلوایی

طرزتهیه کیک کدوحلوایی مقوی + فیلم

تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ لیوان
آرد: ۱ و ۱/۴ لیوان
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق مرباخوری
روغن: ۱/۲ لیوان
پوره کدوحلوایی: ۱/۲ لیوان
گردو: به مقدار دلخواه برای تزئین

طرزتهیه پوره کدوحلوایی

کدوهارا تکه و پوست کنید و داخل قابلمه با مقدار خیلی کم آب روی شعله بگذارید تا آبپز شوند.

وقتی که کامل آب کدوها خشک و کدو‌ها پخته شدند، با استفاده از پشت قاشق یا گوشت‌کوب، کدوها را کامل له کنید.

نکته: آب کدوها باید کامل خشک شوند تا از خمیر شدن کیک جلوگیری شود.

طرز تهیه کیک کدوحلوایی

برای درست کردن این کیک ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا می‌کنیم، سپس سفیده را باهمزن برقی هم می‌زنیم تا کاملا پفکی شود.

زرده‌ها کمی هم می‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.

پوره کدو حلوایی را به زرده‌ها اضافه می‌کنیم و وقتی مخلوط شدند کم کم شکر را اضافه می‌کنیم تا کاملا دانه‌های شکر در مخلوط باز شوند.

سپس روغن مایع را اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط شدن مواد را هم می‌زنیم.

آرد و بکینگ پودر را الک می‌کنیم و به مواد قبلی اضافی می‌کنیم و به صورت دورانی و به ارامی هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند؛ در آخر سفیده‌های فرم گرفته را به مواد اضافه می‌کنیم و به آرامی‌ هم میزنیم. وقتی مواد یکدست شد، داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و روی مواد را با گردو رنده شده تزئین می‌کنیم و داخل فر ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه می‌گذاریم.

طرزتهیه کیک کدوحلوایی مقوی + فیلم

کیک شما آماده است، امیدوارم بپسندین.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.