لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در تقویت همدلی و هم افزایی در جامعه ادویه‌های مهم در پخت بهتر ماهی را بشناسید روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب حدود ۶۰ درصد از جامعه معلمان را بانوان تشکیل می‌دهند کاهش خطر سکته مغزی پس از یائسگی در زنان با مصرف موز رشد ۳۶ درصدی اهدای خون بانوان در خراسان رضوی (۵ دی ۱۴۰۳) روش‌های از بین بردن لکه چای یا قهوه روی لباس نشان مشهد الرضا(ع)، فرصت ایجاد الگو‌های مناسب برای دختران جوان مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟ خانواده، بنیادی‌ترین نهاد کشور پایان کار نماینده بانوان مشهد در لیگ برتر بدمینتون نایب‌قهرمانی دختران راگبی‌باز مشهدی در کشور
سرخط خبرها
از نان بلوط تا شله ناردون در روستای «اَلگن» کهگیلویه و بویراحمد

از نان بلوط تا شله ناردون در روستای «اَلگن» کهگیلویه و بویراحمد

  • کد خبر: ۲۹۸۲۱۲
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸
انواع نان‌های طعم دار و غذا‌های خوشمزه را می‌توانید در روستای «اَلگن» کهگیلویه و بویراحمد که در کوهپایه‌های زاگرس جنوبی قرار دارد، نوش جان کنید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روستای «اَلگن» متناسب با جغرافیای منطقه شکل‌گیری واحد‌های مسکونی متناسب با اقلیم در آن رخ داده به طوری که بافت مسکونی روستا را نمی‌توان پلکانی به شمار آورد، اما به‌سبب شیب زمین خانه‌ها به‌صورت کاملا طبیعی و بدون نقشه قبلی پلکانی ساخته شده‌اند.

هسته اصلی و مرکزی روستای «اَلگن» روی تپه‌ای شکل گرفته که خود در میان سایر تپه‌ها و کوه‌های اطراف احاطه شده و در مرکزی‌ترین نقطه همان تپه قلعه‌ای اعیانی ساخته شده که از قدیمی‌ترین بنا‌های روستاست.

از شله ناردون تا نان‌های خوش طعم

«شله ناردون» یکی از غذا‌های سنتی این روستا‌های «اَلگن» است که در روز‌های پاییز به ویژه هنگام بارش باران پخت می‌شود این غذا با اناردانه یا همان دانه‌های انار خشک شده، برنج و آبگوشت تهیه می‌شود.

به‌علت وجود بلوطستان‌ها در این منطقه و فراوانی میوه بلوط وحشی، نان بلوط با طعمی متفاوت و میوه بلوط به صورت کبابی از خوراکی‌هایی هستند که احتمالا در مناطق دیگر کشورمان کمتر می‌توانید مثل آن را امتحان کنید.

نوع دیگری از نان که از مخلوط آرد گندم و جو به دست می‌آید و به آن «اربیز» می‌گویند نیز در این منطقه زیاد استفاده می‌شود، اما به‌خاطر فراوانی دام، کباب‌های بسیار لذیذ یکی از به‌یادماندنی‌ترین غذا‌هایی است که در این روستا میل کرده‌اید.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.