بررسی مسئله چالش‌برانگیز جمعیت و فرزندآوری به مناسبت سالروز ابلاغ سیاست‌های کلی «جمعیت» در ۱۳۹۳ فواید مصرف شیرین بیان برای زنان مصرف روغن حیوانی نقشی در تقویت زنان در دوران بارداری و بعد از زایمان ندارد مشخص‌شدن گزینه‌های اصلی هدایت تیم ملی فوتسال زنان بی‌توجهی به زیست واقعی خانواده‌ها در الگوی سیاست‌گذاری جمعیتی در ایران سفر دختر شهید سید حسن نصرالله به شهر قم افزایش میانگین سن ازدواج در ایران جایگاه ویژه خانواده در رویکرد تحول آفرین دانشگاه آزاد اسلامی بررسی مهم‌ترین مؤلفه‌های دستیابی به زندگی متعادل برگزاری همایش ملی «زن، خانواده و کنشگری مسئولانه» با رویکردی نوین به مسائل حوزه زن و خانواده رشد ۱۶.۵ درصدی پوشش بیمه سلامت زنان روستایی دارای سه فرزند و بیشتر، در خراسان رضوی خرید جهیزیه با کارت رفاهی یک بانو، سرکنسول جدید جمهوری اسلامی ایران در آلماتی شد مهریه، یکی از ارکان حقوقی نهاد خانواده در نظام حقوقی ایران تبدیل درددل پیرزن روستایی به یک مصوبه توسط شهید جمهور مقایسه، آسیب زندگی مشترک روایت داستانی از زندگی مرضیه حدیدچی (دباغ) در کتاب «بانوی چریک»
سرخط خبرها
از نان بلوط تا شله ناردون در روستای «اَلگن» کهگیلویه و بویراحمد

از نان بلوط تا شله ناردون در روستای «اَلگن» کهگیلویه و بویراحمد

  • کد خبر: ۲۹۸۲۱۲
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸
انواع نان‌های طعم دار و غذا‌های خوشمزه را می‌توانید در روستای «اَلگن» کهگیلویه و بویراحمد که در کوهپایه‌های زاگرس جنوبی قرار دارد، نوش جان کنید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روستای «اَلگن» متناسب با جغرافیای منطقه شکل‌گیری واحد‌های مسکونی متناسب با اقلیم در آن رخ داده به طوری که بافت مسکونی روستا را نمی‌توان پلکانی به شمار آورد، اما به‌سبب شیب زمین خانه‌ها به‌صورت کاملا طبیعی و بدون نقشه قبلی پلکانی ساخته شده‌اند.

هسته اصلی و مرکزی روستای «اَلگن» روی تپه‌ای شکل گرفته که خود در میان سایر تپه‌ها و کوه‌های اطراف احاطه شده و در مرکزی‌ترین نقطه همان تپه قلعه‌ای اعیانی ساخته شده که از قدیمی‌ترین بنا‌های روستاست.

از شله ناردون تا نان‌های خوش طعم

«شله ناردون» یکی از غذا‌های سنتی این روستا‌های «اَلگن» است که در روز‌های پاییز به ویژه هنگام بارش باران پخت می‌شود این غذا با اناردانه یا همان دانه‌های انار خشک شده، برنج و آبگوشت تهیه می‌شود.

به‌علت وجود بلوطستان‌ها در این منطقه و فراوانی میوه بلوط وحشی، نان بلوط با طعمی متفاوت و میوه بلوط به صورت کبابی از خوراکی‌هایی هستند که احتمالا در مناطق دیگر کشورمان کمتر می‌توانید مثل آن را امتحان کنید.

نوع دیگری از نان که از مخلوط آرد گندم و جو به دست می‌آید و به آن «اربیز» می‌گویند نیز در این منطقه زیاد استفاده می‌شود، اما به‌خاطر فراوانی دام، کباب‌های بسیار لذیذ یکی از به‌یادماندنی‌ترین غذا‌هایی است که در این روستا میل کرده‌اید.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.