کسب یک رکورد جدید باشگاهی در رقابت‌های دوومیدانی قهرمانی باشگاه‌های بانوان کشور تجلیل مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی از اولین بانوی اسیر دفاع مقدس «معصومه آباد»، قهرمان استخبارات بعثی‌ها در آغوش گرفتن کودک چه فوایدی دارد؟ آشنایی با ژن‌هایی که از مادر به فرزند منتقل می‌شود آیا مصرف قرص آهن در دوران بارداری موجب افزایش وزن جنین می‌شود؟ ابتلای ۳۷ درصد از زنان خراسان شمالی به پوکی استخوان فردوسی ثامن، نماینده جدید مشهد در لیگ برتر فوتسال بانوان کشور کسب مقام سوم توسط تیم ملی دختران بسکتبال ۳ به ۳ ایران در رقابت‌های لیگ ملت‌های آسیا جزئیاتی از آمار شهدا و ایثارگری‌های زنان در دوران دفاع مقدس ۵ زن ایرانی که سال‌ها در اردوگاه‌های عراق اسیر بودند را بیشتر بشناسیم عوامل موثر در شکل‌گیری یک رابطه صمیمی و عمیق بین مادر و دختر نقش موثر افق رسانه‌ای زن مسلمان در ایجاد تحولات بزرگ در منطقه نکاتی از شرایط ویژه و چالش‌های لیگ دوومیدانی بانوان کشور از زبان دونده خراسانی فضای مجازی، عامل مهم تغییر نقش‌ها و مسئولیت‌های زوجین در زندگی مشترک درباره تعداد اسرای زن جنگ تحمیلی چه می‌دانید؟ بررسی عوامل مهم در کاهش فرزندآوری| تک فرزندی، تبعات گسترده‌ای برای جامعه دارد تولد ۳ فرشته در قلب خراسان | چندقلوزایی در ایران نویدبخش شادی
سرخط خبرها
اسید‌های چرب امگا۳ موجود در گردو برای عملکرد مغز، حافظه و عملکرد شناختی، حیاتی است

اسید‌های چرب امگا۳ موجود در گردو برای عملکرد مغز، حافظه و عملکرد شناختی، حیاتی است

  • کد خبر: ۲۹۸۲۲۶
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۷
گردو حاوی اسید‌های چرب امگا۳ است و به همین دلیل به عنوان غذای مغز شناخته می‌شود؛ زیرا این اسید‌های چرب برای عملکرد مغز، حافظه و عملکرد شناختی، حیاتی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از تأثیرات مصرف گردو بر سلامت مغز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

عملکرد شناختی: 

مواد مغذی موجود در گردو، به ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها و اسید‌های چرب امگا ۳، برای عملکرد سلول‌های عصبی مفید هستند و می‌توانند به تقویت حافظه و فرآیند‌های شناختی کمک کنند.

افزایش حافظه: 

مصرف گردو می‌تواند به افزایش ظرفیت حافظه کمک کند. اجزای موجود در گردو، مانند فیبر و آنتی‌ اکسیدان‌ها، می‌توانند به بهبود عملکرد حافظه و یادگیری کمک کنند و در کاهش خطر اختلالات مرتبط با پیری مغزی موثر باشند.

پیشگیری از بیماری آلزایمر: 

مصرف گردو می‌تواند به پیشگیری از بیماری آلزایمر کمک کند. آنتی‌اکسیدان‌ها و اسید‌های چرب امگا ۳ موجود در گردو می‌توانند به محافظت از سلول‌های مغزی و کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر کمک کنند.

منبع: آقای گردو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.