به گزارش شهرآرانیوز؛ یکی از میوههای پاییزی که مصرف آن برای دوران بارداری به مادران توصیه میشود، پرتقال است، مصرف این میوه در دوران بارداری به دلیل فیبر زیادی که دارد، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک میکند. این میوه شکم را سیر میکند و متناسب با نیاز بدن به فیبر، گازهای حجیم را کاهش داده و یبوست را پیشگیری میکند. همچنین، فیبر به مادر کمک میکند تا وزن مناسبی در دوران بارداری حفظ کند و ریسک ابتلا به دیابت بارداری و بیماریهای قلبی را کاهش دهد.
پرتقال دارای کمپوتنتها و فلاونوئیدهایی مانند بتا-کریپتوکسانتین است که خواص ضد التهابی و آنتیباکتریالی دارند. این خواص میتوانند در پیشگیری از عفونتهای مجاری ادراری، عفونتهای رحمی و مشکلات دستگاه تنفسی در دوران بارداری موثر باشند.
به طور کلی، مصرف پرتقال در دوران بارداری میتواند از مادران به عنوان منبع غذایی سالم و مغذی برای رشد و توسعه سلامتی خود و جنین استفاده گردد. البته، مهم است که قبل از تغییر در رژیم غذایی خود، با متخصصین بهداشت و تغذیه مشورت کنید و اطمینان حاصل کنید که مصرف پرتقال و سایر مواد غذایی مناسب است و تناسب مناسبی با وضعیت خاص خود دارد.
منبع: گهواره