لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در تقویت همدلی و هم افزایی در جامعه ادویه‌های مهم در پخت بهتر ماهی را بشناسید روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب حدود ۶۰ درصد از جامعه معلمان را بانوان تشکیل می‌دهند کاهش خطر سکته مغزی پس از یائسگی در زنان با مصرف موز رشد ۳۶ درصدی اهدای خون بانوان در خراسان رضوی (۵ دی ۱۴۰۳) روش‌های از بین بردن لکه چای یا قهوه روی لباس نشان مشهد الرضا(ع)، فرصت ایجاد الگو‌های مناسب برای دختران جوان مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟ خانواده، بنیادی‌ترین نهاد کشور پایان کار نماینده بانوان مشهد در لیگ برتر بدمینتون نایب‌قهرمانی دختران راگبی‌باز مشهدی در کشور
سرخط خبرها
اگر کارانه‌ها با حقوق برابر نشود، مشکل کمبود نیروی پرستار حل نمی‌شود

اگر کارانه‌ها با حقوق برابر نشود، مشکل کمبود نیروی پرستار حل نمی‌شود

  • کد خبر: ۲۹۸۵۲۳
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۷
  • ۱
به گفته دبیرکل خانه پرستار، باید ارزش کار پرستاران دیده شود تا بمانند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد شریفی‌مقدم گفت: ما ۵۰ هزار پرستار خانه‌نشین داریم، اما تا زمانی که زیرساخت‌ها به‌درستی فراهم نشود، استخدام نیروی جدید مانند آبی است که در آبکش ریخته می‌شود. مشکل اصلی امروز نگهداشت نیرو است و به همین دلیل نیروی جدید به‌محض ورود، می‌رود. این موضوع انکارناپذیر است. برخی مهاجرت می‌کنند و برخی دیگر شغل خود را ترک کرده و به مشاغل دیگر می‌پردازند.

وی افزود: مسئولان وزارت بهداشت نیز اذعان دارند که نیرو‌های جدید پس از یک یا دو ماه کار، به دلیل درآمد پایین، شغل خود را ترک می‌کنند.

دبیرکل خانه پرستار در پاسخ به این سؤال که راهکار چیست، گفت: تا زمانی که جذابیت شغلی ایجاد نشود، نمی‌توانیم حتی نیرو‌های فعلی را نیز نگه داریم.

وی ادامه داد: اگر کارانه‌ها را با حقوق برابر کنیم و مبلغ فوق‌العاده خاص نیز افزایش یابد، شاید بتوانیم در نگهداشت نیرو موفق باشیم. البته این مبالغ را به‌صورت دست بالا بیان می‌کنم تا به دوبرابر شدن حقوق پرستاران برسیم و حداقلی از زندگی تأمین شود.

دبیرکل خانه پرستار تأکید کرد: تا زمانی که این مسائل حل نشود، پرستاران نمی‌مانند. آنها مهاجرت می‌کنند، اما این راهی است که وزارت بهداشت پیشروی آنها گذاشته است. همه می‌گویند که بودجه نیست، درحالی‌که بودجه وجود دارد؛ اما متأسفانه در جا‌های دیگر و برای گروه‌های دیگر نظام سلامت هزینه می‌شود. 

شریفی مقدم بر اصلاح پرداختی به پرستاران بابت اضافه‌کاری تأکید کرد و گفت: حداقل مبلغ اضافه‌کاری پرستاران باید ۱۰۰ هزار تومان باشد و این عدد کاملاً منطقی و قابل‌قبول برای مسئولان است.

وی افزود: تا زمانی که نتوانیم انگیزه‌های شغلی را برای پرستاران ایجاد کنیم، نمی‌توان انتظار داشت که شرایط کار برای آنها قابل‌قبول باشد. 

منبع: اقتصاد ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۶
0
0
چرا فقط پرستارا؟؟؟ بخدا اداره های دیگر هم بهشون توجه کنید ..من کارمند منابع طبیعی استان گلستان هستم با 15 سال سابقه با حقوق 12 میلیون نه اضافه کار نه رفاه نه کارانه ....