تجلیل مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی از اولین بانوی اسیر دفاع مقدس «معصومه آباد»، قهرمان استخبارات بعثی‌ها در آغوش گرفتن کودک چه فوایدی دارد؟ آشنایی با ژن‌هایی که از مادر به فرزند منتقل می‌شود آیا مصرف قرص آهن در دوران بارداری موجب افزایش وزن جنین می‌شود؟ ابتلای ۳۷ درصد از زنان خراسان شمالی به پوکی استخوان فردوسی ثامن، نماینده جدید مشهد در لیگ برتر فوتسال بانوان کشور کسب مقام سوم توسط تیم ملی دختران بسکتبال ۳ به ۳ ایران در رقابت‌های لیگ ملت‌های آسیا جزئیاتی از آمار شهدا و ایثارگری‌های زنان در دوران دفاع مقدس ۵ زن ایرانی که سال‌ها در اردوگاه‌های عراق اسیر بودند را بیشتر بشناسیم عوامل موثر در شکل‌گیری یک رابطه صمیمی و عمیق بین مادر و دختر نقش موثر افق رسانه‌ای زن مسلمان در ایجاد تحولات بزرگ در منطقه نکاتی از شرایط ویژه و چالش‌های لیگ دوومیدانی بانوان کشور از زبان دونده خراسانی فضای مجازی، عامل مهم تغییر نقش‌ها و مسئولیت‌های زوجین در زندگی مشترک درباره تعداد اسرای زن جنگ تحمیلی چه می‌دانید؟ بررسی عوامل مهم در کاهش فرزندآوری| تک فرزندی، تبعات گسترده‌ای برای جامعه دارد تولد ۳ فرشته در قلب خراسان | چندقلوزایی در ایران نویدبخش شادی آیا حضور ملی پوش جوان خراسانی در هجدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان ایران قطعی می‌شود؟ پیاده روی اربعین، عامل اساسی در تغییر و تحول در سبک زندگی مردم
سرخط خبرها
خورشت بامیه چه ادویه‌هایی دارد؟

خورشت بامیه چه ادویه‌هایی دارد؟

  • کد خبر: ۲۹۸۸۳۵
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۷
در طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه باید به ادویه‌ها توجه ویژه داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با انواع ادویه و چاشنی می‌توان به مزه و طعم خورش بامیه تنوع بخشید و آن را خوشمزه‌تر نمود. برای تهیه یک خورش بامیه خوشمزه از ادویه‌های زیر استفاده نمایید:

زیره: 

یکی از ادویه‌های پرکاربرد در انواع خورشت‌های ایرانی زیره است که با عطر و طعم گرم و کمی شیرین خود، به خورشت بامیه طعم می‌بخشد و باعث متعادل شدن سایر طعم‌ها می‌شود.

رازیانه: 

استفاده از ادویه‌های عطری، چون رازیانه موجب خوشمزه‌تر شدن خورشت بامیه می‌شود.

دارچین:

دارچین ادویه‌ای با عطر و طعم قوی است که با عطر و طعم گرم و شیرین خود، می‌تواند موجب خوشمزگی طعم خورشت بامیه شود.

زردچوبه:

در طرز تهیه خورشت بامیه ساده و طرز تهیه خورشت بامیه اصفهانی، زردچوبه کاربرد فراوانی دارد، زیرا دارای خاصیت سلامتی بوده و به غذا طعم و رنگ زیبا می‌دهد.

فلفل سیاه:

فلفل سیاه، با تندی ملایم باعث ایجاد طعم و مزه متعادل در خورشت بامیه می‌شود. میزان استفاده از فلفل سیاه بستگی به ذائقه شما دارد.

نکته: برای طعم دادن بیشتر به خورشت بامیه، می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند پودر گشنیز، پودر کاری، زنجبیل، پاپریکا و هل سبز نیز استفاده کنید.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.