رنگ کردن موی سر در ایام قاعدگی چه حکمی دارد؟ یادی از مرحوم مرضیه حدیدچی (دباغ) | بانوی آهنین سال‌های نبرد طرز تهیه کیک کدوحلوایی مقوی + فیلم روش‌های جذب کمتر روغن در سرخ کردن بادمجان چگونه مورگانیانیوم را در آپارتمان نگهداری کنیم؟ سقوط بانوان گلبالیست خراسانی به لیگ دسته ۲ ۱۲ اختراع و تولید سه محصول دانش‌بنیان توسط بانوی ایرانی استفاده از ظرفیت بانوان در مشاغل خلاق و دانش‌بنیان پادکست | ایجاد شغل با هنر چرم‌دوزی برای ده‌ها نفر توسط بانوی مشهدی معرفی ۷ زن مسلمان و اثرگذار در دوران قدیم اهدای بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ دست لباس گرم به کودکان لبنان توسط بانوان کرمانی حمایت کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر از هنرمندان مشهدی اختصاص ۳.۶ درصد از جمعیت کنونی زندانیان کشور به بانوان راه‌اندازی شبکه ملی بانوان نخبه و فناور در آینده‌ای نزدیک باغات بانوان (مهربانو) در شیراز افتتاح شد روایت کتاب «فاطمیه مأثور» از مصائب حضرت صدیقه طاهره (س)
سرخط خبرها
روش‌های جذب کمتر روغن در سرخ کردن بادمجان

روش‌های جذب کمتر روغن در سرخ کردن بادمجان

  • کد خبر: ۳۰۰۵۲۹
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۲
با وجود این که بادمجان در هنگام سرخ کردن مانند اسفنج، روغن به خود جذب می‌کند، اما روش‌های ساده‌ای وجود دارد که می‌توان جذب روغن به این ماده غذایی پرخاصیت را کم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با وجود این که بادمجان در هنگام سرخ کردن مانند اسفنج، روغن به خود جذب می‌کند، اما روش‌های ساده‌ای وجود دارد که می‌توان جذب روغن به این ماده غذایی پرخاصیت را کم کرد.

نکات مهم در مورد سرخ کردن بادمجان

نمک زدن و قرار دادن بادمجان‌ها در آب سرد به جذب کمتر روغن توسط بادمجان سرخ کرده کمک خواهد کرد.

راه دیگر برای کم کردن میزان جذب روغن استفاده از سفیده تخم مرغ است.

سفیده تخم مرغ را تنها، یا به همراه مقداری شیر خوب بزنید و با یک قلمو روی بادمجان‌ها بمالید و بلافاصله در روغن سرخ کنید.

یک روش دیگر جذب کمتر روغن هنگام سرخ کردن بادمجان، غلتاندن در ماست قبل از انداختن در روغن است.

بادمجان‌های کوچک‌تر طعم بهتری نسبت به بادمجان‌های بزرگ دارند.

منبع: مجله تصویر زندگی

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.