شهرآرانیوز، شب یلدا یکیاز خاصترین جشنهای ایرانی است؛ برای زیباتر شدن سفره یلدایی خودتان میتوانید چیزکیک ساده یلدایی را درست کنید و به سفره خود رنگ ببخشید. در ادامه طرز تهیه چیزکیک یلدایی را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
بیسکویت: ۱ بسته
کره: ۷۵ گرم
خامه قنادی: ۲۵۰ گرم
پنیر خامه ای: ۱۵۰ گرم
ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
آب (برای حل کردن ژلاتین): ۱/۲ پیمانه
رنگ سبز و صورتی: ۲ قطره
ابتدا بیسکوییتها را پودر میکنیم و کره آب شده را به آنها اضافه میکنیم.
در ادامه اگر برای یلدا این چیزکیک را درست میکنید، میتوانید چند قطره رنگ سبز به بیسکویتها اضافه کنید.
بیسکویتها را داخل قالب میریزیم و فشرده میکنیم سپس داخل فریزر میگذاریم تا کاملا سفت شوند.
خامه قنادی و پنیر خامهای را باهمزن برقی هممیزنیم.
رنگ صورتی را در صورت دلخواه اضافه میکنیم. ژلاتین را داخل آب سرد حل میکنیم و در ماکروفر یا به صورت بنماری، به مدت ۲۰ ثانیه حرارت میدهیم تا شفاف شود.
سپس به مواد خامه و پنیر اضافه میکنیم. (اگر مواد گلوله شد روی بخار آب میگذاریم تا کاملا شل شود.)
مواد بدست آمده را روی بیسکویتها میریزیم و داخل یخچال به مدت۳ ساعت میگذاریم تا کاملا سفت شوند.
در ادامه دسر شما آماده است و می توانید با پودر پسته یا انار آنرا تزئین کنید.