حمایت اجتماعی از دختران، کلید پیشرفت کشور کامبک تماشایی تیم باتسام برابر تیم کاسپین تهران در لیگ برتر بسکتبال بررسی عملکرد تیم ملی هندبال بانوان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان چرا فعالیت زنان در صنعت گردشگری اهمیت دارد؟ زندگی مشترک حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)، الگویی بی‌نظیر برای زوجین زنان چادری در سینمای ایران | الگو‌های دیده‌نشده و کلیشه‌هایی که تکرار می‌شوند پوششی که آرامش و زیبایی می‌آفریند | روایت بانویی که حجاب را خلاقانه بازتعریف کرده است درمان ناباروری در ایران در حال پیشرفت است تساوی نماینده خراسان رضوی در هفته ششم لیگ برتر فوتسال زنان من هنوز مادرم درباره مکرمه قنبری، هنرمند نقاش | مادر رنگ ها روایت بی‌بی معصومه از حسن‌آقا | پسری که هنوز هم کنارش نفس می‌کشد در پناه دعای مادر مامان منو ببخش! iOS ۲۶.۲ با تمرکز بر شخصی‌سازی، امنیت و ارتباطات منتشر شد چند نکته برای زنانی که سلامتی شان اولویت آخرشان است | زخمی از ندیدن خود
سرخط خبرها
استفاده کاربردی از یخ در پخت غذا‌های ایرانی

استفاده کاربردی از یخ در پخت غذا‌های ایرانی

  • کد خبر: ۳۰۱۶۲۶
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۶
یخ می‌تواند به شما در پخت بهتر غذا‌های ایرانی کمک کند، زیرا به غذا شوک وارد کرده و طعم بهتری را به آن می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یخ می‌تواند به شما در پخت بهتر غذا‌های ایرانی کمک کند، زیرا به غذا‌ شوک وارد کرده و طعم بهتری را به آن می‌دهد.

یکی از کاربردهای یخ در پخت غذاها این است که اگر چربی خورشتتان زیاد بود می‌توانید تکه‌ای یخ را داخل ملاقه بگذارید و کف آن را روی خورشت یا سوپ قرار دهید، بدین ترتیب چربی‌های خورشت به ملاقه می‌چسبند.

استفاده از یخ در هنگام صاف کردن برنج، آن زمان که برنج در آب جوش در حال پخته شدن است، می‌تواند به برنج شوک وارد کرده و قد برنج را بلند کند.

همچنین، برای یکدست شدن سس، تمام محتویات سس را با یک تکه یخ داخل شیشه دردار بریزید، تکان دهید و سپس یخ را در آورید، سس یکدست شما آماده است.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.