تجلیل مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی از اولین بانوی اسیر دفاع مقدس «معصومه آباد»، قهرمان استخبارات بعثی‌ها در آغوش گرفتن کودک چه فوایدی دارد؟ آشنایی با ژن‌هایی که از مادر به فرزند منتقل می‌شود آیا مصرف قرص آهن در دوران بارداری موجب افزایش وزن جنین می‌شود؟ ابتلای ۳۷ درصد از زنان خراسان شمالی به پوکی استخوان فردوسی ثامن، نماینده جدید مشهد در لیگ برتر فوتسال بانوان کشور کسب مقام سوم توسط تیم ملی دختران بسکتبال ۳ به ۳ ایران در رقابت‌های لیگ ملت‌های آسیا جزئیاتی از آمار شهدا و ایثارگری‌های زنان در دوران دفاع مقدس ۵ زن ایرانی که سال‌ها در اردوگاه‌های عراق اسیر بودند را بیشتر بشناسیم عوامل موثر در شکل‌گیری یک رابطه صمیمی و عمیق بین مادر و دختر نقش موثر افق رسانه‌ای زن مسلمان در ایجاد تحولات بزرگ در منطقه نکاتی از شرایط ویژه و چالش‌های لیگ دوومیدانی بانوان کشور از زبان دونده خراسانی فضای مجازی، عامل مهم تغییر نقش‌ها و مسئولیت‌های زوجین در زندگی مشترک درباره تعداد اسرای زن جنگ تحمیلی چه می‌دانید؟ بررسی عوامل مهم در کاهش فرزندآوری| تک فرزندی، تبعات گسترده‌ای برای جامعه دارد تولد ۳ فرشته در قلب خراسان | چندقلوزایی در ایران نویدبخش شادی آیا حضور ملی پوش جوان خراسانی در هجدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان ایران قطعی می‌شود؟ پیاده روی اربعین، عامل اساسی در تغییر و تحول در سبک زندگی مردم
سرخط خبرها
آشنایی با چند ترفند ساده برای خوشمزه‌ترشدن غذا‌های ایرانی

آشنایی با چند ترفند ساده برای خوشمزه‌ترشدن غذا‌های ایرانی

  • کد خبر: ۳۰۲۰۹۵
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲
ترفند‌های ساده‌ای وجود دارد که بانوان می‌توانند در هنگام طبخ غذا از آن استفاده کرده تا غذا‌های ایرانی خوشمزه‌تری را تهیه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ترفند‌های ساده‌ای وجود دارد که بانوان می‌توانند در هنگام طبخ غذا از آن استفاده کرده تا غذا‌های ایرانی خوشمزه‌تری را تهیه کنند.

آشنایی با ترفندهای بسیار ساده 

برای خوش طعم کردن سوپ شیر، لازانیا، ماکارونی از آویشن استفاده کنید.

برای معطر کردن مرغ در آخر که مرغ آماده شد، کمی گلاب و زعفران و هل بیافزایید.

برای معطر کردن خورشت بامیه، سیر و پیاز را رنده کرده و با یک قاشق چایخوری دارچین تفت داده و به خورشت بیافزایید.

برای معطر کردن عدس پلو از دارچین استفاده کنید.

برای خوشمزه شدن کتلت، بعد از اینکه پیاز را رنده کردید و خوب آبش را گرفتید، با گوشت ورز داده و با سیب زمینی مخلوط نمایید تا کتلت شما چند برابر لذیذتر شود.

برای خوشمزه شدن قیمه لپه را با گوشت کمی تفت داده و در آخر به خورشت کمی گلاب و زعفران بیافزایید.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.