پرسش‌های حقوقی بانوان | راهکار اثبات قصور پزشکی برای سقط جنین سقط جنین میان قانون، اجبار و واقعیت‌های زندگی زنان خانواده، خط مقدم انقلاب اسلامی انجام تست‌های روان‌شناسی در دوران بارداری سهم ۲۵ درصدی زنان در حوزه وکالت و کارشناسان رسمی کشور اجرای پویش با محوریت صلح و سازش در دادگستری قم فتنه انگیزی نرگس محمدی در مراسم هفتم خسرو علیکردی| آیین سوگواری یا خودنمایی سیاسی؟! حمایت اجتماعی از دختران، کلید پیشرفت کشور کامبک تماشایی تیم باتسام برابر تیم کاسپین تهران در لیگ برتر بسکتبال بررسی عملکرد تیم ملی هندبال بانوان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان چرا فعالیت زنان در صنعت گردشگری اهمیت دارد؟ زندگی مشترک حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)، الگویی بی‌نظیر برای زوجین زنان چادری در سینمای ایران | الگو‌های دیده‌نشده و کلیشه‌هایی که تکرار می‌شوند پوششی که آرامش و زیبایی می‌آفریند | روایت بانویی که حجاب را خلاقانه بازتعریف کرده است درمان ناباروری در ایران در حال پیشرفت است تساوی نماینده خراسان رضوی در هفته ششم لیگ برتر فوتسال زنان «آن شهر شاید!» | روایتی از زنانی که برچسب نمی‌پذیرند من هنوز مادرم
سرخط خبرها
سیب، میوه‌ای مناسب برای نوزادان شش‌ماهه

سیب، میوه‌ای مناسب برای نوزادان شش‌ماهه

  • کد خبر: ۳۰۳۱۹۲
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۸
نوزادان را می‌توان در حدود شش‌ماهگی با غذا‌های جامد و میوه‌ها آشنا کرد و سیب میوه مناسبی برای آن‌ها در این سن محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نوزادان را می‌توان در حدود شش‌ماهگی با غذا‌های جامد و میوه‌ها آشنا کرد و سیب میوه مناسبی برای آن‌ها در این سن محسوب می‌شود.

سیب‌ها را باید تا حداقل هشت‌ماهگی نوزاد پوست بگیرید، بپزید و پوره کنید. همانطور که کودک شما رشد می‌کند و خطر خفگی برای او کمتر می‌شود، می‌توانید سیب خام و سیب با پوست را نیز به رژیم غذایی کودک خود اضافه کنید. از آنجا که سیب حاوی مقدار زیادی قند است، به طور کلی از دادن بیش از یک وعده سیب در روز به کودک خودداری کنید.

بزرگترین مزیت در مورد دادن سیب به نوزاد این است که شما می‌توانید سیب را بر اساس سن او تهیه کنید. در آغاز، نوزادان نمی‌توانند غذا‌های جامد را خیلی راحت بجوند و ببلعند و غذا‌هایی که باید جویده شوند را واقعاً نمی‌توانند تحمل نمی‌کنند. در نتیجه، کودک شما احتمالاً نیاز دارد که سیب را برای اولین بار به صورت پوره بخورد. سیب‌های پوست کنده و آب پز بسیار نرم می‌شوند و می‌توان آنها را به راحتی در مخلوط کن یا غذاساز پوره کرد!

منبع: گهواره

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.