ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل
سرخط خبرها
سیب، میوه‌ای مناسب برای نوزادان شش‌ماهه

سیب، میوه‌ای مناسب برای نوزادان شش‌ماهه

  • کد خبر: ۳۰۳۱۹۲
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۸
نوزادان را می‌توان در حدود شش‌ماهگی با غذا‌های جامد و میوه‌ها آشنا کرد و سیب میوه مناسبی برای آن‌ها در این سن محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نوزادان را می‌توان در حدود شش‌ماهگی با غذا‌های جامد و میوه‌ها آشنا کرد و سیب میوه مناسبی برای آن‌ها در این سن محسوب می‌شود.

سیب‌ها را باید تا حداقل هشت‌ماهگی نوزاد پوست بگیرید، بپزید و پوره کنید. همانطور که کودک شما رشد می‌کند و خطر خفگی برای او کمتر می‌شود، می‌توانید سیب خام و سیب با پوست را نیز به رژیم غذایی کودک خود اضافه کنید. از آنجا که سیب حاوی مقدار زیادی قند است، به طور کلی از دادن بیش از یک وعده سیب در روز به کودک خودداری کنید.

بزرگترین مزیت در مورد دادن سیب به نوزاد این است که شما می‌توانید سیب را بر اساس سن او تهیه کنید. در آغاز، نوزادان نمی‌توانند غذا‌های جامد را خیلی راحت بجوند و ببلعند و غذا‌هایی که باید جویده شوند را واقعاً نمی‌توانند تحمل نمی‌کنند. در نتیجه، کودک شما احتمالاً نیاز دارد که سیب را برای اولین بار به صورت پوره بخورد. سیب‌های پوست کنده و آب پز بسیار نرم می‌شوند و می‌توان آنها را به راحتی در مخلوط کن یا غذاساز پوره کرد!

منبع: گهواره

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.