به گزارش شهرآرانیوز، وارد کردن کیک خوشمزه و شیری به رژیم غذایی، از چالشهایی است که هر فرد در دوران رژیم خود با آن مواجه میشود. در ادامه طرز تهیه کیک رژیمی را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
ابتدا تخم مرغها را باهمزن برقی هممیزنیم تا کاملا کرم رنگ و کشدار شوند.
سپس شیر، خرما و روغن را به مواد اضافه میکنیم و با همزن برقی هممیزنیم.
پساز مخلوط شدن، شیره انگور را اضافه میکنیم و همزن برقی هممیزنیم.
آرد، بکینگ پودر و دارچین الک شده را به مواد قبلی اضافه میکنیم و به صورت دورانی با لیسک هممیزنیم.
مواد را داخل کپسولهای کاپ کیک یا قالبهای دلخواه میریزیم و روی آن را با کنجد، بادام یا شکلات چیپسی، تزیین میکنیم.
در آخر داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میگذاریم تا بپزید.