جزئیاتی از ابعاد حقوقی و اجتماعی قانون جدید مهریه افتتاح خانه عقد «نجمه‌خاتون» با هدف ترویج ازدواج آسان در خراسان جنوبی دعوت از ۲ دختر ورزشکار مشهدی به مسابقات انتخابی تیم ملی شمشیربازی اپه بانوان بررسی کارآمدترین روش‌های پیشگیری از طلاق عاطفی برگزاری رقابت‌های المپیاد ورزشی ویژه بانوان اهمیت بالای صعود تیم ملی فوتسال ایران به جام جهانی برگزاری هشتمین کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب در قم کسب مقام سوم جام ملت‌های زنان آسیا توسط تیم ملی فوتسال زنان ایران آمادگی برای ایجاد شبکه سلامت زنان با محوریت هوش مصنوعی اردوی تیم ملی بانوان در مرکز جهانی تکواندو برای یونیورسیاد آغاز شد نرخ باروری در خراسان جنوبی چقدر است؟ قضاوت بانوی ایرانی در دیدار فینال جام ملت‌های فوتسال بانوان آسیا نام بانوی افغانستانی در فهرست «دانشمندان برجسته جهان» قرار گرفت تشکیل کارگروهی تخصصی برای تدوین سند «زنان فناور» مارال ترکمان و فرشته خسروی، بازیکنان کلیدی تیم ملی ایران در جام ملت‌های زنان آسیا از نگاه AFC پایان لیگ بسکتبال دسته یک زنان با قهرمانی تیمی از مشهد اصلاح سازوکار‌ها با همکاری وزارت کار و گمرک برای امکان صادرات محصولات بانوان فعال اقتصادی به صورت فردی
سرخط خبرها
زنجبیل، ادویه مناسب برای کاهش حالت تهوع صبحگاهی مادران باردار

زنجبیل، ادویه مناسب برای کاهش حالت تهوع صبحگاهی مادران باردار

  • کد خبر: ۳۰۶۴۴۶
  • ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲
تحقیقات انجام‌شده در دانشگاه ایتالیا نشان داده است که مصرف زنجبیل برای مادران باردار هم تهوع صبحگاهی آن‌ها را رفع می‌کند و هم برای رشد جنین مفید است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف یک گرم زنجبیل تازه در روز برای مادران باردار و کودک درحال‌رشد بی‌خطر است. این مقدار، حدود یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه‌رنده‌شده یا خردشده است که ممکن است بین دو تا چهار دُز تقسیم شود. اعتدال در مصرف زنجبیل در دوران بارداری مهم است.

زنجبیل ممکن است ویتامین‌ها یا مواد معدنی زیادی را تأمین نکند، اما سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به محافظت از مادر و کودک درحال‌رشد کمک می‌کند. مصرف زنجبیل خام یا عصاره زنجبیل به حالت تهوع، تهوع صبحگاهی، هضم غذا، تقویت سیستم ایمنی بدن و موارد دیگر کمک می‌کند.

تهوع صبحگاهی در سه‌ماهه اول بارداری، میان ۸۰ درصد از زنان شایع است و می‌تواند از حالت تهوع خفیف تا استفراغ متغیر باشد. مواد شیمیایی زیادی مانند جینجرول و شوگاول در زنجبیل وجود دارد که از نظر علمی به کاهش حالت تهوع به‌خصوص تهوع صبحگاهی کمک می‌کند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.