یک بانو، سرکنسول جدید جمهوری اسلامی ایران در آلماتی شد مهریه، یکی از ارکان حقوقی نهاد خانواده در نظام حقوقی ایران تبدیل درددل پیرزن روستایی به یک مصوبه توسط شهید جمهور مقایسه، آسیب زندگی مشترک روایت داستانی از زندگی مرضیه حدیدچی (دباغ) در کتاب «بانوی چریک» ضرورت توجه به اصل خانواده‌محوری در تمام نظامات علمی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برگزاری جشنواره غذا‌های مؤثر در باروری و دوران شیردهی در آینده‌ای نزدیک زنان، بیشترین قربانی قتل‌های خانگی در انگلیس شکست کاپیتان تیم ملی تنیس روی میز زنان ایران در دومین مسابقه خود در رقابت‌های قهرمانی جهان لزوم پیگیری پرداخت حق عائله‌مندی به زنان کارمند کسب مدال نقره در کمان سنتی مسابقات رنکینگ توسط دختر نونهال خراسان رضوی بالاترین علت تمایل به فرزندآوری در کشور، مادر و پدر بودن است موفقیت ۷۵ درصدی اجرای پویش‌های انصراف از سقط جنین در کشور دوست ندارم کسی مرا ببوسد! دعوت تنها فوتبالیست خراسانی به دومین اردوی آماده سازی تیم ملی فوتبال بانوان پیروزی مقتدرانه تیم ملی تنیس‌روی‌میز زنان ایران در مسابقات جهانی ضرورت مستندسازی و معرفی دستاورد‌های زنان اقوام و مذاهب ازدواج آسان با قراردادن مسکن استیجاری و سالن‌های عروسی رایگان در اختیار جوانان
سرخط خبرها
دلایل تکان خوردن جنین در ماه‌های مختلف بارداری

دلایل تکان خوردن جنین در ماه‌های مختلف بارداری

  • کد خبر: ۳۰۸۲۶۳
  • ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۴
تکان خوردن جنین از زمانی آغاز می‌گردد که حتی برای زنان باردار نیز قابل تشخیص نیست و کمی طول می‌کشد تا مادر باردار تکان خوردن جنین خود را حس کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تکان خوردن جنین از زمانی آغاز می‌گردد که حتی برای زنان باردار نیز قابل تشخیص نیست و کمی طول می‌کشد تا مادر باردار تکان خوردن جنین خود را حس کند.

آغاز تکان خوردن جنین در هفته هفت تا هشت بارداری است. مثلا وقتی یک طرف خم می‌شود یا حرکت ناگهانی کوچک را در رحم شما ایجاد می‌کند.

نحوه تکان خوردن جنین در ماه‌های بارداری

۱. جنین در هفته ۹ حاملگی توانایی تکان دادن دست و پا، سکسکه، مکیدن و بلع دارد.

۲. جنین در هفته ۱۰ حاملگی توانایی تکان دادن سر، باز کردن فک، بالا آوردن دست برای لمس صورت را پیدا می‌کند.

۳. جنین در ۱۲ هفتگی می‌تواند خستگی خود را با کشیدن خمیازه و باز نگاه داشتن دهان خود نشان دهد.



۴. جنین در ۱۴ هفتگی توانایی حرکت چشم‌های خود را دارد.

۵. جنین در ۱۵ هفتگی توانایی مکیدن انگشت شستش را پیدا می‌کند. او برای مکیدن اغلب از انگشت شست یکی از دستانش استفاده می‌کند که می‌توانید بعد از به دنیا آمدن پی ببرید این انگشت مربوط به دست راست بوده یا چپ.

منبع: سلامت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.