به گزارش شهرآرانیوز؛ گوشت تازه به سرعت فاسد میشود و منجمد کردن آن یک روش نگهداری رایج است، اما ممکن است برخی از بانوان با روشهای یخ زدایی این ماده غذایی پرخاصیت آشنا نباشند.
به عنوان مثال، گوشت بره نگهداری شده در دمای انجماد عمیق بین منفی ۵۰ درجه سانتی گراد تا منفی ۸۰ درجه سانتی گراد پس از یخ زدایی نسبت به گوشت برهای که در دمای انجماد معمولی (منفی ۱۸ درجه سانتی گراد) نگهداری میشود، نرمتر باقی میماند.
همچنین، متداولترین تکنیکهای یخ زدایی برای مرغ منجمد شامل استفاده از یخچال، مایکروویو، آب گرم، آب شیر و قرار دادن روی پیشخوان است. البته هر چه تعداد دفعات انجماد و یخ زدایی سینه مرغ بیشتر باشد، احتمال اینکه متوجه تغییراتی در رنگ و آبدار بودن آن شوید، بیشتر است.
یخ زدایی با آب خنک نیز میتواند روش موثری برای آب شدن سریعتر گوشت باشد.
روش دیگر یخ زدایی با مایکروویو است، اما غذاهای یخ زدایی شده در مایکروویو باید بلافاصله پخته شوند، زیرا فرآیند یخ زدایی ممکن است دمای برخی قسمتهای گوشت را به طور قابل توجهی افزایش دهد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان