به گزارش شهرآرانیوز؛ طبع بسیار سرد گوشت گاو و به اصطلاح سنگین بودن ترکیب کباب کوبیده برای هضم از طریق دستگاه گوارش است. این سردی را فقط با استفاده از ادویههای مناسب میتوان اصلاح کرد.
همچنین کباب کوبیده ماهیت بسیار چربی دارد. این چربی که در واقع دنبه گوسفند است، بوی زهم شدیدی داشته و به این راحتیها نمیتوان از شر آن رها شد. ادویههای مناسب به خوبی میتوانند از عهده برطرف کردن بوی زهم گوشت برآیند.
پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه و نمک از ادویههای اصلی برای طعم دادن به گوشت گاو هستند. این عناصر نصف وظیفه طعمدار کردن گوشت را به انجام میرسانند. سیر و پیاز معطرهای قوی و تندی هستند که به خوبی تا عمق بافت گوشت نفوذ میکند. فلفل سیاه گرم و تند و پر از عطر است و گوشت را ترد و سبک میکند. نمک در هر ترکیب با گوشت گاو ضروری است. این عنصر، طعم ظریف گوشت گاو و گوسفند را برجسته میکند و بسته به زمان و نحوه استفاده از آن، میتواند به نرم شدن گوشت آن هم کمک کند.
منبع: نمناک