به گزارش شهرآرانیوز؛ حیدر عظمایی اظهار کرد: آش خشکبار یکی از غذاهای سنتی استان همدان است که حاوی انواع ویتامینهای A، C، D، E، گروه ویتامینهای B مانند B ۱، B ۲، B ۳، B ۶، B ۱۲، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، آهن، منیزیم، کولین، فسفر، روی و اسید چرب امگا ۳ است.
وی ادامه داد: آش خشکبار به علت داشتن ویتامینهای A، C، D، E و گروه ویتامینهای B تاثیر چشمگیری در جوانسازی، زیبایی و شادابی پوست و مو دارد؛ این آش چین و چروک را رفع و به تقویت و رشد موها هم کمک شایانی میکند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: آش خشکبار شادی و نشاط را در افراد ایجاد و استرس، اضطراب و افسردگی را رفع میکند؛ این آش به علت داشتن ویتامینها و املاح معدنی برای زنان باردار بسیار مفید است.
منبع: ایلنا