تجلیل مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی از اولین بانوی اسیر دفاع مقدس «معصومه آباد»، قهرمان استخبارات بعثی‌ها در آغوش گرفتن کودک چه فوایدی دارد؟ آشنایی با ژن‌هایی که از مادر به فرزند منتقل می‌شود آیا مصرف قرص آهن در دوران بارداری موجب افزایش وزن جنین می‌شود؟ ابتلای ۳۷ درصد از زنان خراسان شمالی به پوکی استخوان فردوسی ثامن، نماینده جدید مشهد در لیگ برتر فوتسال بانوان کشور کسب مقام سوم توسط تیم ملی دختران بسکتبال ۳ به ۳ ایران در رقابت‌های لیگ ملت‌های آسیا جزئیاتی از آمار شهدا و ایثارگری‌های زنان در دوران دفاع مقدس ۵ زن ایرانی که سال‌ها در اردوگاه‌های عراق اسیر بودند را بیشتر بشناسیم عوامل موثر در شکل‌گیری یک رابطه صمیمی و عمیق بین مادر و دختر نقش موثر افق رسانه‌ای زن مسلمان در ایجاد تحولات بزرگ در منطقه نکاتی از شرایط ویژه و چالش‌های لیگ دوومیدانی بانوان کشور از زبان دونده خراسانی فضای مجازی، عامل مهم تغییر نقش‌ها و مسئولیت‌های زوجین در زندگی مشترک درباره تعداد اسرای زن جنگ تحمیلی چه می‌دانید؟ بررسی عوامل مهم در کاهش فرزندآوری| تک فرزندی، تبعات گسترده‌ای برای جامعه دارد تولد ۳ فرشته در قلب خراسان | چندقلوزایی در ایران نویدبخش شادی آیا حضور ملی پوش جوان خراسانی در هجدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان ایران قطعی می‌شود؟ پیاده روی اربعین، عامل اساسی در تغییر و تحول در سبک زندگی مردم
سرخط خبرها
طرز تهیه شیرینی کره‌ای گردویی مخصوص عید نوروز در خانه + فیلم

طرز تهیه شیرینی کره‌ای گردویی مخصوص عید نوروز در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۱۴۶۶
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۳
برای تهیه‌ شیرینی کره‌ای گردویی مخصوص و ساده در خانه با ما همراه باشید.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز، شیرینی کره‌ای گردویی از خوش طعم‌ترین شیرینی ها است که می‌توانید برای میان وعده یا پذیرایی در ایام عید، آن را در خانه به راحتی درست کنید. در ادامه طرز تهیه شیرینی کره‌ای گردویی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی کره‌ای گردویی

کره: ۱۲۵ گرم
پودر قند: ۶۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
آرد: ۱ و نیم لیوان

طرز تهیه شیرینی کره‌ای گردویی

ابتدا زرده تخم‌مرغ، پودرقند و کره را که به دمای محیط رسیده است را با همزن برقی کاملا مخلوط کنید؛ سپس به مواد یکدست شده آرد الک شده را آرام آرام اضافه کنید و تا زمانی که مواد به دست نچسبد ورز بدهید تا خمیری لطیف داشته باشید.

خمیر آماده شده را نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدهید سپس گلوله کنید و مطابق فیلم شیرینی هارا با گردو تزیین کنید و داخل سینی فر بچینید.

شیرینی هارا در دمای فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید.

برای تزئین وسط شیرینی‌ها از کرم پسته، کرم بیسکوییت و انواع شکلات‌ها می‌توانید استفاده کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.