به گزارش شهرآرانیوز، بادمجان پیچ از غذاهای خاصی است که اگر عاشق بادمجان هستید از آن بسیار لذت خواهید برد. در ادامه طرزتهیه غذای بادمجان پیچ را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
ابتدا بادمجانها را پوست کنید و باریک باریک برش بزنید.
داخل روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی شود.
سپس گوشت، پیاز و ادویهها را باهم مخلوط کنید، ورز دهید، گلوله کنید و داخل روغن سرخ کنید.
بادمجانهای سرخ شده را روی سطح کار بگذارید و یک عدد کوفته قلقلی روی آن بگذارید و بادمجان را دور گوشت بپیچید.
بادمجانها پیچهارا داخل پیرکس بگذارید و ترکیب آبجوش، رب و ادویهها را مطابق فیلم روی بادمجانها بریزید و داخل فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت بپزید.