«فاطمه»، نام محبوب برای دختران در خراسان رضوی تغییرات اجتماعی و فرهنگی خانواده‌ها، عامل مهم نیاز به بازنگری در سیاست‌های کلی مربوط به این نهاد پذیرفتن تفاوت های زوجین، زیربنای رابطه سالم زوجیت در زندگی مشترک زنان روستایی و عشایر، ستون اصلی خودکفایی کشاورزی و حفظ هویت فرهنگی ایران ضرورت تقویت نظام حمایتی از خانواده‌ها در کشور برای تشویق به فرزندآوری نحله، یکی از ابزار‌های حمایتی در حقوق خانواده ایرانی ازدواج، یکی از زیباترین جلوه‌های زندگی اعزام تیم ملی والیبال زنان به ویتنام برای حضور در نخستین دوره جام ملت‌های آسیا دهه‌شصتی‌ها، اصلی‌ترین سرمایه انسانی کشور | تعداد متأهلین چقدر است؟ کسب مدال طلا توسط تیم تنیس روی میز بانوان ایران در بازی‌های جهانی کارگران یونان دختر المپیکی ایران از کسب مدال در مسابقات قایقرانی جایزه بزرگ روسیه بازماند آشنایی با مهم‌ترین عوامل علاقه‌مندکردن کودکان به کتاب‌خوانی دستور پخت حلوای سه آرد مجلسی مخصوص در خانه + فیلم دیدگاه امام خمینی (ره) درباره جایگاه زنان مومن و مادران پاکدل چه بود؟ حملات آسم در بین زنان زیر ۳۵ سال با قرص‌های ضدبارداری حاوی پروژسترون
سرخط خبرها
دستور پخت حلوای سه آرد مجلسی مخصوص در خانه + فیلم

دستور پخت حلوای سه آرد مجلسی مخصوص در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۶۶۵۳
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴
حلوا نه‌تنها طعمی شیرین و دلپذیر دارد، بلکه مملو از مواد مغذی و مفید برای بدن است.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ حلوا نه‌تنها طعمی شیرین و دلپذیر دارد، بلکه مملو از مواد مغذی و مفید برای بدن است. همچنین، این غذای سنتی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که با رادیکال‌های آزاد مبارزه کرده و سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند.

مواد اولیه حلوای سه آرد مجلسی:

آرد سفید: ۱/۵ لیوان
آرد برنج: ۱ لیوان
آرد نخود: ۱ لیوان
آب: ۵ لیوان
شکر: ۵ لیوان
گلاب: ۱ لیوان
روغن مایع، روغن جامد و کره: به مقدار لازم
هل و زعفران: به مقدار لازم

طرز تهیه حلوای سه آرد مجلسی:

ابتدا تمام آرد‌ها را الک کرده و کنار بگذارید. سپس داخل قابلمه روغن مایع بریزید و آرد سفید اضافه کنید. دقت کنید در این مرحله شعله گاز در حین تفت آرد خیلی کم باشد.

زمانی که آرد سفید مقداری تغییر رنگ داد، آرد برنج، روغن و کره اضافه کرده، این روال را تکرار کنید و در آخر آرد نخود را اضافه کنید و حدود ۲ ساعت به هم زدن خود ادامه دهید تا کاملا کاراملی رنگ شود. سپس آب، شکر و گلاب باهم مخلوط کنید تا شکر کاملا داخل آب حل شود و سپس به مواد قبلی اضافه کنید.

در آخر هل و زعفران دم کشیده را اضافه کرده، از روی حرارت بردارید و برای به روغن افتادن حلوا، به صورت گهواره کمی هم بزنید. سپس داخل ظرف سرو بریزید و تزیین کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.