مردانی که نتوانند مهریه پرداخت کنند، زندانی نمی‌شوند، اما مشمول پابند الکترونیک می‌شوند بررسی جایگاه زن در جهاد اجتماعی امضای تفاهم‌نامه میان ایران و اندونزی با محوریت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تیم خراسان رضوی قهرمان مسابقات کبدی دختران کشور شد کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف روزانه مویز جزئیاتی از ابعاد حقوقی و اجتماعی قانون جدید مهریه افتتاح خانه عقد «نجمه‌خاتون» با هدف ترویج ازدواج آسان در خراسان جنوبی دعوت از ۲ دختر ورزشکار مشهدی به مسابقات انتخابی تیم ملی شمشیربازی اپه بانوان بررسی کارآمدترین روش‌های پیشگیری از طلاق عاطفی برگزاری رقابت‌های المپیاد ورزشی ویژه بانوان اهمیت بالای صعود تیم ملی فوتسال ایران به جام جهانی برگزاری هشتمین کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب در قم کسب مقام سوم جام ملت‌های زنان آسیا توسط تیم ملی فوتسال زنان ایران آمادگی برای ایجاد شبکه سلامت زنان با محوریت هوش مصنوعی اردوی تیم ملی بانوان در مرکز جهانی تکواندو برای یونیورسیاد آغاز شد نرخ باروری در خراسان جنوبی چقدر است؟
سرخط خبرها
طرز تهیه پیراشکی مرغ مخصوص در خانه + فیلم

طرز تهیه پیراشکی مرغ مخصوص در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۲۸۵۰
  • ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۰
برای تهیه‌ پیراشکی مرغ مخصوص در خانه با ما همراه باشید.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه طرزتهیه پیراشکی مرغ را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی مرغ

ماست: ۱/۲ لیوان
جوش شیرین: ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن مایع: ۱/۴ لیوان
آرد: ۳ لیوان

مواد اولیه برای تهیه مواد میانی پیراشکی

سینه مرغ: یک عدد
قارچ: به مقدار دلخواه
پیاز داغ: یک عدد
نمک، فلفل و آویشن: به مقدار لازم

طرز تهیه خمیر پیراشکی مرغ

ابتدا جوش شیرین را به ماست اضافه کنید تا عمل بیاید.

تخم مرغ، روغن مایع را باهم مخلوط کنید و به ماست عمل آمده اضافه کنید.

سپس آرد را آرام آرام به مواد اضافه کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست آید.

نکته: آرد را تا جایی اضافه کنید که مانند فیلم خمیری نرم بدست آید.

سه الی چهار ساعت به خمیر استراحت بدهید.

طرز تهیه مواد میانی پیراشکی مرغ

سینه مرغ را بپزید و سپس ریش ریش کنید.

پیاز‌ها و قارچ‌ها را جداگانه سرخ کنید و به مرغ‌ها اضافه کنید.

ادویه‌ها را به مواد اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید.

نکته: مواد میانی پیراشکی، موقع پیچیدن پیراشکی باید کاملا سرد باشند.

پیچیدن پیراشکی‌ها

خمیر ورز آمده را به ۲۰ قسمت تقسیم می‌کنیم. (این مقدار خمیر ۲۰ عدد پیراشکی میدهد.)

سپس هر قسمت را روی سطح کار بذارید و با وردنه صاف کنید تا کاملا باید نازک شوند.

از مواد میانی پیراشکی ، وسط خمیر بگذارید و مطابق فیلم شروع به پیچیدن پیراشکی‌ها کنید.

در ادامه پیراشکی‌ها را داخل روغن داغ و غوطه‌ور را سرخ کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.