به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه طرزتهیه پیراشکی مرغ را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
ماست: ۱/۲ لیوان
جوش شیرین: ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن مایع: ۱/۴ لیوان
آرد: ۳ لیوان
سینه مرغ: یک عدد
قارچ: به مقدار دلخواه
پیاز داغ: یک عدد
نمک، فلفل و آویشن: به مقدار لازم
ابتدا جوش شیرین را به ماست اضافه کنید تا عمل بیاید.
تخم مرغ، روغن مایع را باهم مخلوط کنید و به ماست عمل آمده اضافه کنید.
سپس آرد را آرام آرام به مواد اضافه کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست آید.
نکته: آرد را تا جایی اضافه کنید که مانند فیلم خمیری نرم بدست آید.
سه الی چهار ساعت به خمیر استراحت بدهید.
سینه مرغ را بپزید و سپس ریش ریش کنید.
پیازها و قارچها را جداگانه سرخ کنید و به مرغها اضافه کنید.
ادویهها را به مواد اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید.
نکته: مواد میانی پیراشکی، موقع پیچیدن پیراشکی باید کاملا سرد باشند.
خمیر ورز آمده را به ۲۰ قسمت تقسیم میکنیم. (این مقدار خمیر ۲۰ عدد پیراشکی میدهد.)
سپس هر قسمت را روی سطح کار بذارید و با وردنه صاف کنید تا کاملا باید نازک شوند.
از مواد میانی پیراشکی ، وسط خمیر بگذارید و مطابق فیلم شروع به پیچیدن پیراشکیها کنید.
در ادامه پیراشکیها را داخل روغن داغ و غوطهور را سرخ کنید.