انجام تست‌های روان‌شناسی در دوران بارداری سهم ۲۵ درصدی زنان در حوزه وکالت و کارشناسان رسمی کشور اجرای پویش با محوریت صلح و سازش در دادگستری قم فتنه انگیزی نرگس محمدی در مراسم هفتم خسرو علیکردی| آیین سوگواری یا خودنمایی سیاسی؟! حمایت اجتماعی از دختران، کلید پیشرفت کشور کامبک تماشایی تیم باتسام برابر تیم کاسپین تهران در لیگ برتر بسکتبال بررسی عملکرد تیم ملی هندبال بانوان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان چرا فعالیت زنان در صنعت گردشگری اهمیت دارد؟ زندگی مشترک حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)، الگویی بی‌نظیر برای زوجین زنان چادری در سینمای ایران | الگو‌های دیده‌نشده و کلیشه‌هایی که تکرار می‌شوند پوششی که آرامش و زیبایی می‌آفریند | روایت بانویی که حجاب را خلاقانه بازتعریف کرده است درمان ناباروری در ایران در حال پیشرفت است تساوی نماینده خراسان رضوی در هفته ششم لیگ برتر فوتسال زنان «آن شهر شاید!» | روایتی از زنانی که برچسب نمی‌پذیرند من هنوز مادرم
سرخط خبرها
کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران

کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران

  • کد خبر: ۳۴۵۳۲۷
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷
محققان مرکز سلامت زنان دانشگاه چین به تازگی در پژوهشی دریافتند زعفران به دلیل داشتن مواد مغذی مناسب می‌تواند خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان را تا حد زیادی کاهش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان مرکز سلامت زنان دانشگاه چین به تازگی در پژوهشی دریافتند زعفران به دلیل داشتن مواد مغذی مناسب می‌تواند خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان را تا حد زیادی کاهش دهد.

آنها در پژوهش خود دریافتند، زعفران دارای مواد مغذی همچون کلسیم و منگنز است که می‌تواند به حفظ سلامت استخوان‌ها در زنان به ویژه در دوران یائسگی کمک کند.

در این پژوهش مشخص شد، با مصرف اندازه زعفران، کاهش علائم ناخوشایند دوران یائسگی مانند گرگرفتگی، تعریق شبانه و تغییرات خلقی در زنان یائسه رخ می‌دهد، همچنین، ترکیبات زعفران متعادل هورمونی را در این دوران بهبود بخشیده و از تأثیرات منفی کاهش استروژن جلوگیری می‌کنند.

منبع: عصر ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.