شوخی بی‌حد مرزها را می‌شکند ویتامین B۲ قهرمان پنهان سلامتی با چالش‌های نگهداری! توجه زیاد کودکان خردسال به زبان غیرکلامی بزرگسالان آسیب‌های ناشی از مصرف خودسرانه آمپول‌های لاغری را جدی بگیرید لزوم گسترش ارتباطات میان زنان کشور‌های ایران و فلیپین تبلیغات اغراق‌آمیز مصرف زردچوبه بر کاهش وزن و زیبایی| آنچه که سندیت علمی ندارد وقتی ترند‌ها جای نیاز را می‌گیرند | نگاهی به روان‌شناسی خرید وسایل خانگی با این نوشیدنی‌ها قند خونتان را طبیعی نگه دارید چگونه والدین با خلاقیت هزینه‌های سال تحصیلی را کاهش دهند؟ روایت زندگی یک قاضی زن در نمایش خانگی با بازی ساره بیات تاثیر صبحانه بر متابولیسم و کاهش وزن در زنان و مردان شهرزاد مظفر: فوتسال زنان ایران بیمار است! چگونه مکمل منیزیم را ایمن و مؤثر مصرف کنیم؟ تب جهانی لبوبو: فروش میلیاردی در جهان، یک میلیون در ایران! سرخوردگی زناشویی: خاموشی عشق یا فرصتی برای تولد دوباره؟ کاهش ۴۰ درصدی ازدواج و سبقت گرفتن مراسم ختم | تالارها شلوغ‌تر برای مرگ تا زندگی ۱۱ جمله کلیدی که از مشکلات روحی پنهان در کودکان خبر می‌دهد مادر امام عسکری(ع)؛ بانوی بصیرت و استقامت در دوران غیبت
سرخط خبرها
با این نوشیدنی‌ها قند خونتان را طبیعی نگه دارید

با این نوشیدنی‌ها قند خونتان را طبیعی نگه دارید

  • کد خبر: ۳۵۵۸۴۲
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۸
قبل از مصرف نوشیدنی‌هایی مانند سرکه سیب یا دانه چیا، مخصوصاً در صورت استفاده از دارو‌های دیابت، حتماً با پزشک مشورت کنید و در صورت امتحان نوشیدنی‌های جدید، قند خونتان را پایش کنید تا از تأثیر آن مطمئن شوید. در ضمن این را بدانید که حتی نوشیدنی‌های مفیدی مثل شیر یا آب گوجه‌فرنگی باید در حد تعادل مصرف شوند تا از دریافت اضافی کالری یا کربوهیدرات جلوگیری شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در دنیای پر از نوشیدنی‌های شیرین و فرآوری‌شده، انتخاب گزینه‌هایی سالم و مؤثر برای کنترل قند خون اهمیت زیادی دارد. برخی نوشیدنی‌ها نه‌تنها تشنگی را برطرف می‌کنند، بلکه با ترکیبات طبیعی خود به بهبود حساسیت به انسولین و کاهش نوسانات قند خون کمک می‌کنند. در این مطلب با نوشیدنی‌هایی آشنا می‌شوید که می‌توانند بخشی از سبک زندگی سالم شما باشند، از آب ساده با طعم طبیعی گرفته تا چای‌های گیاهی و نوشیدنی‌های پروبیوتیک.

آب ساده و طعم‌دار

آب بهترین نوشیدنی برای کاهش قند خون است. آب با افزایش حجم خون، به تنظیم قند خون کمک می‌کند. افزودن چند برش لیمو یا خیار به آب می‌تواند طعم آن را بهبود دهد و مصرف آب را تشویق کند. لیمو حاوی ویتامین C و فلاونوئید‌هایی است که ممکن است به بهبود حساسیت به انسولین کمک کند.

قهوه (بدون شکر)

قهوه به دلیل وجود ترکیبات گیاهی مفید مانند کلروژنیک اسید به بهبود حساسیت به انسولین کمک می‌کند؛ اما قهوه‌های شیرین‌شده یا پر از خامه این اثر را از بین می‌برند.

نکته: گرچه قهوه و چای مفید هستند؛ اما در برخی افراد، کافئین می‌تواند باعث افزایش موقت قند خون شود. توصیه می‌شود واکنش بدنتان به کافئین را بررسی کنید.

چای سیاه و چای سبز

هر دو نوع چای سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که مقاومت به انسولین را کاهش می‌دهند. چای سبز به‌ویژه دارای EGCG است که عملکرد انسولین را بهبود می‌بخشد. مصرف منظم این چای‌ها می‌تواند به تثبیت قند خون کمک کند.

شیر کم‌چرب یا بدون چربی و یا شیر‌های گیاهی

پروتئین‌های شیر باعث کند شدن هضم و کاهش پاسخ قند خون بعد از غذا می‌شوند. با این حال، شیر دارای کربوهیدرات است، پس باید در محاسبه قند دریافتی لحاظ شود.

شیر‌های گیاهی مانند شیربادام، شیرسویا و... بدون شکر می‌توانند جایگزین خوبی برای شیر لبنی باشند، به‌ویژه در افراد حساس به لاکتوز. این شیر‌ها معمولاً کربوهیدرات کمتری دارند.

چای هیبیسکوس و چای دارچین

هر دو گزینه‌های مفیدی برای کاهش قند خون هستند. چای ترش هیبیسکوس می‌تواند قند خون ناشتا و مقاومت به انسولین را کاهش دهد و معمولاً نیازی به شیرین‌کننده ندارد. چای دارچین نیز با بهبود حساسیت به انسولین، در کاهش قندخون مؤثر است و می‌توان آن را با افزودن یک چوب دارچین به آب گرم تهیه کرد.

آب گوجه‌فرنگی یا آب سبزیجات مخلوط

آب گوجه‌فرنگی و آب سبزیجات (خیار، کرفس، اسفناج) تهیه‌شده با مخلوط‌کن، نه آب‌میوه‌گیری، به دلیل فیبر و پلی‌فنول‌ها به کند شدن جذب قند کمک می‌کنند. آب‌میوه‌های صاف‌شده به دلیل حذف فیبر، این مزایا را ندارند.

کفیر یا کامبوچا (کم‌قند)

نوشیدنی پروبیوتیک‌دار کفیر می‌تواند میکروبیوم روده را بهبود دهد و به تنظیم قند خون کمک کند؛ البته نوع کم‌قند آن.

کامبوچا نیز اگر بدون شکر افزوده باشد، به دلیل پروبیوتیک‌ها و اسید‌های آلی می‌تواند برای قند خون مفید باشد.

دانه چیا در آب

دانه چیا با تشکیل ژل در معده، جذب قند را کند کرده و از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری می‌کند. مصرف آن (یک تا دو قاشق غذاخوری در روز) قبل از وعده غذایی مؤثرتر است.

سرکه سیب (مخلوط در آب)

سرکه سیب می‌تواند حساسیت به انسولین را افزایش دهد و قند خون ناشتا و A ۱ C را کاهش دهد. باید رقیق‌شده (۱-۲ قاشق غذاخوری در ۲۵۰ میلی‌لیتر آب) مصرف شود تا آسیبی به دندان و معده وارد نکند.

منبع: تبیان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.