پرسش‌های حقوقی بانوان | راهکار اثبات قصور پزشکی برای سقط جنین سقط جنین میان قانون، اجبار و واقعیت‌های زندگی زنان خانواده، خط مقدم انقلاب اسلامی انجام تست‌های روان‌شناسی در دوران بارداری سهم ۲۵ درصدی زنان در حوزه وکالت و کارشناسان رسمی کشور اجرای پویش با محوریت صلح و سازش در دادگستری قم فتنه انگیزی نرگس محمدی در مراسم هفتم خسرو علیکردی| آیین سوگواری یا خودنمایی سیاسی؟! حمایت اجتماعی از دختران، کلید پیشرفت کشور کامبک تماشایی تیم باتسام برابر تیم کاسپین تهران در لیگ برتر بسکتبال بررسی عملکرد تیم ملی هندبال بانوان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان چرا فعالیت زنان در صنعت گردشگری اهمیت دارد؟ زندگی مشترک حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)، الگویی بی‌نظیر برای زوجین زنان چادری در سینمای ایران | الگو‌های دیده‌نشده و کلیشه‌هایی که تکرار می‌شوند پوششی که آرامش و زیبایی می‌آفریند | روایت بانویی که حجاب را خلاقانه بازتعریف کرده است درمان ناباروری در ایران در حال پیشرفت است تساوی نماینده خراسان رضوی در هفته ششم لیگ برتر فوتسال زنان «آن شهر شاید!» | روایتی از زنانی که برچسب نمی‌پذیرند من هنوز مادرم
سرخط خبرها
نقش کلیدی تغذیه مناسب در پیشگیری و درمان پوکی استخوان

نقش کلیدی تغذیه مناسب در پیشگیری و درمان پوکی استخوان

  • کد خبر: ۳۶۰۷۴۴
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۴
به گفته یک متخصص تغذیه، تغذیه مناسب نقش بسیار مهمی در پیشگیری و مدیریت پوکی استخوان دارد، از این رو می توان با گنجاندن مواد غذایی غنی از کلسیم، ویتامین‌ D، پروتئین، منیزیم و سایر مواد مغذی در رژیم غذایی، سلامت استخوان‌ها را تامین کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آرش دشتابی با اشاره به اینکه تغذیه مناسب نقش بسیار مهمی در پیشگیری و مدیریت پوکی استخوان دارد، اظهار کرد: با گنجاندن مواد غذایی غنی از کلسیم، ویتامین D، پروتئین، منیزیم و سایر مواد مغذی در رژیم غذایی خود می‌توانید سلامت استخوان‌های خود را حفظ کنید.

وی با اشاره به اینکه برای مدیریت پوکی استخوان لازم است به یکسری نکات تغذیه‌ای توجه شود، افزود: علاوه بر اینکه لازم است تمام گروه‌های سنی، رژیم غذایی متنوع شامل تمام گروه‌های غذایی را دنبال کنند تا تمامی مواد مغذی مورد نیاز بدن تامین شود، ورزش منظم به تقویت استخوان‌ها کمک کرده و خطر شکستگی را کاهش می‌دهد.

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه کلسیم یکی از مهم‌ترین مواد معدنی برای ساخت و حفظ استخوان‌ها است، افزود: حدود ۹۹ درصد کلسیم بدن در استخوان‌ها و دندان‌ها ذخیره می‌شود؛ برای پیشگیری از پوکی استخوان، مصرف کافی کلسیم بسیار حیاتی است.

دشتابی گفت: بزرگسالان باید حدود ۱۰۰۰ میلی‌گرم کلسیم در روز دریافت کنند که این مقدار برای زنان بالای ۵۰ سال و مردان بالای ۷۰ سال به ۱۲۰۰ میلی‌گرم افزایش می‌یابد.

وی تاکید کرد: محصلات لبنی، سبزیجات برگ دار، ماهی‌های چرب و غذا‌های غنی شده از جمله منابع غذایی با میزان کلسیم مشخصی هستند که لازم است این منابع غذایی‌ در برنامه غذایی تمام گروه‌های سنی به ویژه بانوان قرار بگیرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.