صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

چه افزودنی هایی قند خون را افزایش می دهد؟

  • کد خبر: ۱۳۳۲۵۷
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۵
قندهای اضافه‌ شده در غذا می‌توانند یکی از مشکل‌سازترین موادغذایی باشند و مصرف بیش از حد آنها حتی می‌تواند منجر به بیماری‌های مزمن مانند دیابت شود.

به گزارش شهرآرانیوز، قند خون بالا می‌تواند ناشی از عوامل زیادی از جمله استرس، کمبود خواب و مربوط به رژیم‌ غذایی باشد.

چاشنی‌ها ممکن است بی‌ضرر به نظر برسند و به طعم بهتر غذا کمک کنند اما برخی از چاشنی‌ها ممکن است مواد مضری باشند که بیش از آنچه فکر می‌کنید به قند خون شما آسیب می‌زنند.

محققان اظهار کردند که چاشنی‌های به ظاهر ساده و روزمره می‌توانند حاوی منابع پنهان قند باشند بنابراین، اولین توصیه این است که ابتدا به مواد تشکیل‌دهنده توجه کنید.

نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که چاشنی‌ها به جای ریختن شکر و نمک اضافی روی غذا، راهی عالی برای افزایش طعم و مزه غذا و مصرف بیشتر غذاهای سالم مانند سبزی‌ها به رژیم‌ غذایی هستند اما سس‌های گوجه فرنگی(کچاپ) موجود در بازار حاوی شکر افزوده است و مصرف بیش از حد آنها منجر به مشکلات سلامتی متعددی از جمله چاقی، مقاومت به انسولین و حتی دیابت می‌شود.

بنابراین، مراقب منابع قند باشید و هر وعده را بررسی کنید تا انتخاب بهتری در مورد استفاده از آنها داشته باشید.

اگرچه عسل به تنهایی ممکن است فواید خاصی برای سلامتی داشته باشد اما عسل و خردل همچنان حاوی مقدار زیادی قند است.

آگاه باشید که چاشنی غیرطبیعی عسل و خردل اثرات مثبتی مانند عسل ندارد.

سس سالاد نیز از مواردی است که افراط در مصرف آن منجر به افزایش قند خون می‌شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.