سعیده آلابراهیم | ناصر امینی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: با ورود کشور به موج جدید از ابتدای دیماه، آمار ابتلا به کرونا در استان نیز روند افزایشی مختصری داشته است. براساس بررسی روند بیماران سرپایی و بستری مبتلا به کرونا، از نظر ما خراسانرضوی و مشهد وارد پیک نشده و شرایط کنترلشده است.
او با بیان اینکه اکنون آمار ابتلا به کرونا در مناطق زیرپوشش دانشگاه علومپزشکی مشهد به ثبات رسیده است، ادامه داد: شمار بیمارانی که از ابتدای دیماه با علائم کرونا به مراکز خدمات جامع سلامت و اورژانس بیمارستانها در مناطق زیرپوشش مراجعه کردهاند ۲ هزارو ۲۷۰ نفر بوده که از این رقم تست کرونای ۷۱ نفر مثبت شده است و ۱۸۶۱ نفر با علائم مشکوک به کرونا بستری شدهاند که تست ۴۶ نفر آنها مثبت شده است.
امینی با اشاره به اینکه از تزریق واکسن استقبال خوبی نشده است، گفت: در ۱۰ روز گذشته، روزانه حدود ۸ هزارو۳۰۰ نفر واکسن به افراد تزریق شده که این آمار کم است. اکنون درصد پوشش واکسیناسیون در مناطق زیرپوشش دانشگاه علومپزشکی مشهد از نظر افرادی که نوبت سوم واکسن را نیز تزریق کردهاند، ۴۰درصد است و ۶۰درصد افراد، یعنی بیش از دو میلیون نفر، نوبت سوم واکسن خود را دریافت نکردهاند.
او با بیان اینکه سه گروه مادران باردار، سالمندان و کودکان واجدشرایط سنی تزریق واکسن هستند، اظهار کرد: درصورتیکه مردم برای دریافت دز واکسن یادآور و استفاده از ماسک اقدام کنند، بسیاری از نگرانیها در زمینه افزایش ابتلا به کرونا کم میشود.
امینی خاطرنشان کرد: اکنون به غیر از مراکز خدمات جامع سلامت، خانههای بهداشت و پایگاههای بهداشتی، دوازده مرکز نیز بهصورت دوازدهساعته فعال هستند.
همچنین به گزارش وبدا، معاون درمان دانشگاه علومپزشکی مشهد با بیان اینکه آمارهای کرونایی فعلا در حالت ثبات است، گفت: با توجه به افزایش این آمارها در کشورهای مختلف پیشبینی ورود به موج هشتم بحران کرونا را داریم و از مدتها قبل آمادگی کامل خودمان را برای مقابله با موج جدید این بحران حفظ کردهایم.
شاپور بدیعی با تأکید بر اینکه آسیبهای موج هشتم بحران کرونا خطرناکتر از موجهای قبلی است، خاطرنشان کرد: از همه کسانی که کوچکترین علائم تنفسی دارند میخواهیم که در صورت مشاهده اولین علائم بلافاصله به پزشک مراجعه کنند تا اقدامات درمانی مورد نیازشان بلافاصله آغاز شود. متأسفانه میبینیم که برخی افراد مراجعات دیرهنگام دارند که در روند درمان و بهبودی بیماری خلل وارد میکند.