صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

طرز تهیه پاستای پروتئینی برای گیاه‌خواران + عکس

  • کد خبر: ۲۲۰۸۳۷
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸
پاستای پروتئینی سبزیجات، بدون هیچ گوشتی از غذاهای مخصوص ورزشکارانِ گیاه‌خوار است.

به گزارش شهرآرانیوز، خیلی وقت‌ها به دلایلی مانند رژیم و گیاه‌خوار بودن، قید خوردن پاستا، این غذای خوش‌طعم و معرکه را می‌زنیم. در این آموزش قرار است بدون هیچ گوشتی، پاستایی پروتئینی و مخصوص گیاه‌خواران را درست کنیم. این دستور به دلیل پروتئین بالا و مقوی‌بودن، مناسب ورزشکارانِ گیاه‌خوار است. این پاستا در دسته‌ی پاستا‌های سبزیجات قرار می‌گیرد.

مواد موردنیاز برای تهیه پاستای پروتئینی سبزیجات (برای یک نفر)

قارچ: ۵ عدد

پیاز: ۱عدد کوچک

نمک، فلفل، آویشن: به مقدار لازم

روغن گیاهی (زیتون، کنجد و...): دو قاشق غذاخوری

اسفناج (اختیاری): به مقدار لازم

ریحان (اختیاری): به مقدار لازم

مواد لازم سس آجیل پاستا

آجیل: به مقدار لازم

شیر: نصف لیوان

طرز تهیه پاستای پروتئینی سبزیجات

مرحله ۱

ابتدا پیاز (استفاده از پیاز قرمز به دلیل طعم ملایم‌تر پیشنهاد می‌شود) و قارچ‌ها را خرد می‌کنیم؛ سپس با نمک و فلفل سیاه و روغن گیاهی مزه‌دارشان می‌کنیم؛ در ادامه مواد را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم.

مرحله ۲

شیر و آجیل را داخل مخلوط‌کن می‌ریزیم تا آجیل‌ها کاملا خُرد شوند. دقت کنید هرچه آجیل‌ها بیشتر خُرد و له شوند، طعم غذا بهتر خواهد شد.

مرحله ۳

در ادامه سس را به پیاز و قارچ اضافه می‌کنیم و به مدت ۵ دقیقه داخل فر قراره می‌دهیم. (در این مرحله می‌توانید به مقدار دلخواه اسفناج یا ریحان هم به مواد اضافه کنید.)

مرحله ۴

پاستا‌ها (بهتر است از پاستای سبوس‌دار استفاده کنید.) را جداگانه، به مدت لازم می‌جوشانیم و بعد از نرم‌شدن به بقیه‌ی مواد اضافه می‌کنیم و هم‌ می‌زنیم.

پاستای شما آماده است و می توانید از خوردن آن لذت ببرید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.