صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

طرز تهیه کیک زبرا مخصوص در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۱۸۲۰
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۸
دستور خاص کیک زبرا بسیار پرطرفدا و خوشمزه ما را امتحان کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر به دنبال کیک برای دورهمی‌های خود هستید که علاوه بر طعم خاص، نیازی به تزئین نداشته باشد، کیک زبرا انتخاب مناسابی برای شما خواهد بود. کیک زبرا علاوه بر ظاهری زیبا، بسیار خوش طعم است. در ادامه آموزش پخت کیک زبرا را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد موردنیاز برای پخت کیک زبرا

تخم مرغ: ۵ عدد
شکر: ۱ و ۱/۴ پیمانه
شیر: ۱/۲ لیوان
آرد: ۲ و نیم لیوان
روغن مایع: ۱ لیوان
بکینگ پودر: ۲ قاشق چایی خوری
آرد برای مرحله آخر: ۳ قاشق غذاخوری
کاکائو برای مرحله آخر: ۳ قاشق غذاخوری

دستور پخت کیک زبرا

ابتدا سفیده و زرده‌ها را از یکدیگر جدا می‌کنیم.

در ظرفی جدا سفیده ها را با ۱/۴ پیمانه از شکر‌ها هم می‌زنیم تا پف کند، به طوری که وقتی ظرف را کج می‌کنید مواد نریزند.

سپس زرده‌ها را با همزن می‌زنیم و شیر را به آنها اضافه می‌کنیم و آرام آرام شکر را به مواد اضافه می‌کنیم تا غلیظ و کرم رنگ شود؛ در ادامه روغن را به موار اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم تا مخلوط شوند.

آرد و بکینگ پودر را الک می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم و با لیسک به آرامی هم می‌زنیم.

بعداز یکدست شدن مواد، سفیده‌هایی که از اول هم زده بودیم را اضافه می‌کنیم و با لیسک هم‌میزنیم تا کاملا مخلوط شوند.

سپس مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم و به یک قسمت آرد سفید و به قسمت دیگر کاکائو الک شده اضافه می‌کنیم.

مواد را کاملا هم می‌زنیم و مطابق فیلم، با استفاده ملاقه، کمی از مواد سفید و کمی از مواد شکلاتی را داخل قالب می‌ریزیم.

در انتها روی کیک را از وسط به سمت کناره ها و از کاره ها به سمت وسط با استفاده از یک سیخ می‌کشیم تا طرحی زیبا ایجاد شود. سپس داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت 45 دقیقه قرار می‌دهیم.

امیدوارم این کیک زبرا خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.