صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ابتلا به سرطان معده با مصرف این ماده معدنی

  • کد خبر: ۳۱۶۹۳۸
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
به گفته کارشناس‌ارشد علوم تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان، مصرف زیاد نمک و غذا‌های شور، سبب ایجاد و پیشرفت سرطان معده می‌شود؛ از این رو مادران باید در برنامه‎ریزی برای غذای خانواده خود، به این موضوع توجه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم شلیله اظهار کرد: مطالعات صورت گرفته بیانگر این است که مصرف زیاد و بی رویه انواع ترشی و شوری یا در حالت کلی‌تر غذا‌های فرآوری شده با مقادیر بالای نمک، خطر ابتلا به سرطان‌های گوارشی به ویژه سرطان معده را افزایش می‌دهد.

وی ادامه داد: یکی از موادی که شدت این بیماری را افزایش می‌دهد، استفاده بی‌رویه از نمک است و ترشی‌ها دسته‌ای موادی هستند که حاوی مقادیر بالای نمک هستند.

این کارشناس ارشد علوم تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشگی همدان توصیه کرد: مادران توجه داشته باشند باید به جای مصرف ترشی‌ها از میوه‌هایی مانند لیموترش و نارنج که منابع غنی از ویتامین "ث" هستند، به عنوان چاشنی در کنار غذا استفاده استفاده شود.

منبع: ایرنا

برچسب ها: غذا نمک سرطان معده
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.