تحول در تولید و سرمایه گذاری با حمایت از مشارکت بانوان فعال اقتصادی کشور ابتلا به اوتیسم در کودکان، عارضه مهم دیابت بارداری بررسی ارزش اقتصادی فعالیت زنان خانه‌دار در جهان زنان سرپرست خانوار چه حمایت‌هایی از بهزیستی دریافت می‌کنند؟ پیروزی تیم تنیس روی میز دختران در رقابت‌های جهانی دانش آموزی ۲۰۲۵ رومانی بررسی ابعاد مختلف الگوی جدید زن مسلمان با اجرای یک طرح در دانشگاه الزهرا نائب قهرمانی تیم فوتسال زنان ایران در تورنمنت تایلند لزوم تهیه شناسنامه جامعی از زیرساخت‌های مرتبط با زنان در سطح استان‌های کشور کاهش شدید مرگ و میر نوزادان در کشور فرانسه، کشور اول خشونت‌های خانگی علیه زنان در جهان آشنایی با مراحل فرزندخواندگی| زوجین متقاضی فرزندخواندگی ملزم به گذراندن دوره‌های آموزشی هستند کاهش علائم سندروم پیش از قاعدگی با مصرف اندازه بادام هندی ممنوعیت مصرف کنگر برای زنان باردار زنان کم‌درآمد قربانی دلالان سودجو در بازار خریدوفروش مو در تهران سهم ۲۶ درصدی مشارکت زنان ۲۵ تا ۲۹ سال در فعالیت‌های اقتصادی کشور سرمربی تیم ملی فوتسال زنان ایران: بازی مقابل تایلند سخت‌تر خواهد بود انتصاب رئیس دبیرخانه ستاد ملی زن و خانواده ۲ دختر به دوچرخه‌سواری قهرمانی آسیا اعزام می‌شوند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمد سهرابی
سرخط خبرها
مضرات خوردن غذا‌های تُند برای کودکان کمتر از ۳ سال

مضرات خوردن غذا‌های تُند برای کودکان کمتر از ۳ سال

  • کد خبر: ۳۰۸۵۶۶
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱
اضافه کردن کمی فلفل سیاه و فلفل تند به غذا می‌تواند برای کودک جذاب باشد، اما مضرات زیادی برای کودکان کمتر از ۳ سال دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اضافه کردن کمی فلفل سیاه و فلفل تند به غذا می‌تواند برای کودک جذاب باشد. ادویه جات می‌تواند تنوع زیادی به غذای کودک بدهد و آن را از یکنواختی درآورد.

اضافه کردن ادویه آن هم ادویه‌های تند به غذای کودک موضوعی است که هنوز به اندازه کافی در بین مادران جا نیفتاده است. کودکان شیرخوارِ هشت ماهه بعد از شروع خوردن غذا‌ی کمکی و غذا‌های انگشتی یا فینگر‌فود‌ها می‌توانند با ادویه‌ها هم آشنا شوند. اگر در حین شیردهی غذا‌های تند خورده‌اید، احتمالاً ذائقه و تحمل نوزادان نسبت به غذا‌های تند را تقویت کرده‌اید، اما با‌این‌حال برای گنجاندن ادویهٔ کاری، فلفل سیاه و فلفل تند یا دیگر طعم‌های قوی در برنامه‌غذایی کودک حداقل تا یک سالگی او صبر کنید، زیرا کودکان زیر ۱۲ ماهگی تازه به غذا‌های اولیه عادت کرده‌اند و مستعد واکنش به غذا یا آلرژی هستند. بااین حال بهتر است کودک زیر ۳ سال غذای تند مصرف نکند، زیرا ممکن است عوارض بسیار زیادی برای آن‌ها ایجاد شود.

مشکلات گوارشی، بروز زخم معده، بروز زخم روده باریک، ایجاد بواسیر، سوزش هنگام دفع مدفوع، وجود خون در مدفوع، حساس شدن سیستم ایمنی، ایجاد بیماری‌های خود ایمنی مانند مالتیپل اسکلروزیس (MS) و بروز حساسیت و آلرژی‌های شدید از جمله مضرات مصرف غذا‌های تُند در کودکان کمتر از ۳ سال است.

منبع: گهواره

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.