لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در تقویت همدلی و هم افزایی در جامعه ادویه‌های مهم در پخت بهتر ماهی را بشناسید روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب حدود ۶۰ درصد از جامعه معلمان را بانوان تشکیل می‌دهند کاهش خطر سکته مغزی پس از یائسگی در زنان با مصرف موز رشد ۳۶ درصدی اهدای خون بانوان در خراسان رضوی (۵ دی ۱۴۰۳) روش‌های از بین بردن لکه چای یا قهوه روی لباس نشان مشهد الرضا(ع)، فرصت ایجاد الگو‌های مناسب برای دختران جوان مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟ خانواده، بنیادی‌ترین نهاد کشور پایان کار نماینده بانوان مشهد در لیگ برتر بدمینتون نایب‌قهرمانی دختران راگبی‌باز مشهدی در کشور
سرخط خبرها
طراحی بسته پنج‌گانه بنیاد ۱۵ خرداد در حمایت از خانواده و جوانی جمعیت

طراحی بسته پنج‌گانه بنیاد ۱۵ خرداد در حمایت از خانواده و جوانی جمعیت

  • کد خبر: ۱۹۵۸۱۴
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۸
مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد از طراحی بسته جامع پنج‌گانه جمعیتی در حوزه‌های زیرساختی، اقتصادی، فرهنگی، عمرانی و سلامت جمعیت خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا علیان‌زادگان در نشست مشترک با دبیر ستاد ملی جمعیت با اشاره به طرح‌ها و برنامه‌های این بنیاد در حوزه جوانی جمعیت گفت: سند جامع حمایتی بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با رویکرد حمایت از جمعیت و خانواده و مقابله با تحدید نسلی در پنج حوزه اصلی فرهنگی، اقتصادی، زیرساختی، عمرانی و سلامت طراحی و اجرایی شده که هر یک از این حوزه‌ها در برگیرنده چند کار ویژه در پهنه ملی است.

علیان‌زادگان ادامه داد: در حوزه فرهنگی، راه‌اندازی تلویزیون ایران جوان، جایزه ملی ایران جوان، تولید محصولات فرهنگی در حوزه جمعیت و خانواده و رویداد‌های روایت‌محور جمعیت طراحی شده است.

مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد خاطرنشان کرد: در حوزه اقتصادی نیز پویش ملی ایران جوان، طرح ملی حمایت از چندقلوها، پویش ملی لبخند مادری، باشگاه‌های تخصصی مادر و کودک (مثبت پنج)، حمایت از تولید پوشک بهینه پارچه‌ای، پلتفرم خدمت‌رسان مثبت پنج و رویداد طراحی برای کودک اجرا یا برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: همچنین در حوزه زیرساختی، تاسیس مرکز نوآوری جمعیت، خانواده و سلامت اجتماعی، جایزه ملی جمعیت، نمایشگاه ملی جمعیت، تدوین اطلس ملی پویای جمعیت، مشارکت در راه‌اندازی شبکه ملی تسهیل‌گران جمعیت و مجمع خیرین جمعیت در نظر گرفته شده است.

علیان‌زادگان در تشریح طرح‌ها و اقدامات در حوزه عمرانی نیز توضیح داد: ساخت خوابگاه‌های دانشجویی دخترانه، تجهیز و نوسازی موردی خوابگاه‌های متاهلی و همچنین تجهیز مراکز درمان ناباروری در مناطق هدف در اولویت برنامه‌های این قسمت قرار گرفته است.

به گفته مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد، در حوزه سلامت جمعیت نیز ارتقای امنیت تغذیه‌ای مادران باردار، شیرخواران و کودکان کم‌تر برخوردار، حمایت از راه‌اندازی بانک‌های شیر مادر در بیمارستان‌ها، اعطای کمک هزینه درمان ناباروری زوج‌های کم‌تر برخوردار، حمایت از تولید کیت‌های تشخیص زودهنگام درمان ناباروری طراحی و اجرایی شده است یا بر اساس برنامه زمان‌بندی در ماه‌های آینده به مرحله اجرا درمی‌آید.

علیان‌زادگان تاکید کرد: بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در گام دوم فعالیت‌های خود، همواره دو موضوع محوری جمعیت و سلامت را سرلوحه کار خود قرار داده و کارویژه‌های تعریف شده در این دو حوزه را نیز بر اساس تحقق شعار «ایران جوان» به مرحله اجرا رسانیده یا برنامه‌ریزی کرده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.