چالش سالمندی و تنهایی | چگونه تنش‌های ایجادشده در زندگی یک والد تنها را مدیریت کنیم؟ اعزام تیم ملی راگبی بانوان به نپال با هدایت سرمربی مشهدی سومی مدرن در لیگ دختران کشور ۳۵۰ دختر ناشنوا در مدارس خراسان رضوی در حال تحصیل هستند عملکرد والدین سرمنشأ درس‌خواندن‌های افراطی فرزندان «همسه» یک نقش تابوشکن است/ اولین سیلی عمرم را در سریال «طوبی» زدم نقش روحیات زنانه در میزان گرایش به معنویت ویدئو | پیکر مادر شهید خرازی بعد از فراق چهل‌ساله، در خاک آرام گرفت پیام جمیله علم‌الهدی به همسران شهید سیدحسن نصرالله، شهید هنیه و شهید قاووق: این شما هستید که واقعیت زن بودن را به طور دقیق معنا می‌کنید داستان همیشگی خانه‌های بچه دار: «ظرف بستنی و مشق نصفه» پیام همسر شهید نبیل قاووق خطاب به ملت ایران هشدار : سن ابتلا به سرطان سینه در خراسان رضوی از میانگین کشوری و جهانی کمتر است سالاد سیب زمینی، کم هزینه و جذاب برای کودکان + دستور پخت شهادت سیدحسن نصرالله از حیات او برای رژیم صهیونیستی خطرناک‌تر خواهد بود ضد آفتاب رنگی استفاده کنیم یا بی رنگ؟ در دنیایی از سکوت چه می‌گذرد؟ | روایت قصه بانوی ناشنوا در فیلم سینمایی «بیصدا حلزون» چگوارای جهان عرب | مادران زیادی اسم پسرشان را «حسن» خواهند گذاشت روایت بدون روتوش از سبک زندگی زنان غربی | تعریف «زن موفق» در غرب هنوز مجهول است پینگ‌پنگ ایران دومین سهمیه جهانی دختران را گرفت پادکست | پرورش امید در فرط خشک‌سالی کسب اولین مدال طلای تاریخ اسکواش بانوان توسط اقتداری
سرخط خبرها
۳جمله‌ای که والدین باید بیشتر به کودکان عصبانی خود بگویند

۳جمله‌ای که والدین باید بیشتر به کودکان عصبانی خود بگویند

  • کد خبر: ۲۰۱۶۰۵
  • ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۹
عصبانیت، احساس پیچیده‌ای است و معمولاً برای والدین سخت است که ببینند کودکشان با آن‌ها رفتاری پر از عصبانیت دارد. اما باید با این احساس کودکان چه برخوردی داشت؟

به گزارش شهرآرانیوز، احساسات انسان وسیله‌ای برای رساندن پیام‌هایشان به دیگران است و خشم هم پیامی باارزش است که باید به آن توجه شود. روانشناسان کودک هم به والدین می‌گویند، همیشه خشم کودک اتفاق بدی نیست. اما آن‌ها هر وقت کودک عصبانی خود را دیدند، بهتر است از سه جمله بیش از هر جمله دیگری استفاده کنند:

۱. «می‌بینم که الآن عصبانی هستی و علت آن را می‌فهمم.»

مغز بزرگسالان، عصبانیت را موضوعی ناراحت‌کننده، اما جزئی می‌بیند، اما کودکان وقتی عصبانی هستند، آن را با شدت زیاد و ناعادلانه می‌بینند؛ بنابراین باید به آن‌ها بگوییم که متوجه حرف‌هایشان هستیم و احساس‌شان را درک می‌کنیم. وقتی آن‌ها ما را کنار خودشان ببینند، بهتر می‌توانند خشم و عصبانیت خود را کنترل کنند.

۲. «احساس تو را کاملاً درک می‌کنم و می‌خواهم به تو کمک کنم. ما الآن چه کاری می‌توانیم انجام دهیم؟»

با این کار به کودکتان نشان می‌دهید با هم در یک تیم هستید و با کمک یکدیگر می‌خواهید از مشکلات و این احساسات ناراحت‌کننده عبور کنید. درضمن این روش به کودک نشان می‌دهد همچنان شما رهبر هستید و می‌خواهید از او حمایت کنید و در عین حال به او یاد می‌دهید که خشم و عصبانیت خود را چگونه بروز دهد.

۳. «الآن چقدر عصبانی هستی؟»

این ترفند باعث می‌شود کودک تمام خشم و عصبانیت خود را نشان دهد و بیرون بریزد. کودکان معمولا نمی‌خواهند به احساساتی که درک می‌کنند اعتراف کنند و پذیرش هر نوع احساسی برای آن‌ها سخت است. زیرا تمام احساسات را منفی و بد می‌دانند. اما با پرسیدن این جمله، به او کمک می‌کنید، احساسات عمیق خود را بروز دهد. وقتی کودکان احساسات خود را بپذیرند، در کنترل و بروز بهتر آن احساسات مهارت بیشتری پیدا می‌کنند.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.