بانوان نقش تاثیرگذاری در شکل گیری تفکر سیاسی خانواده دارند تاکید شهید جمهور بر مساله تعهد به خانواده و عدالت جنسیتی حضور زنان در انتخابات از پیش نیاز‌های توسعه یافتگی سیاسی است عرصه انتخابات هم حق و هم تکلیف بر زنان است بررسی مشارکت سیاسی زنان | مسائل زنان ایرانی متفاوت با سایر کشورهاست چگونه حضانت فرزند از پدر گرفته می‌شود؟ «روشنگری» مهم‌ترین نقش زنان در جامعه است دخالت در سیاست و مقدرات اساسی کشور حق و تکلیف زنان است عنبر بسای و عود بسوزان و گل بریز* از کدام بانوان ورزشکار خراسانی در نخستین دوره اعطای نشان «کاوه»، تقدیر شد؟ میهن مثل مادر است آیا روتین‌های پوستی معجزه می‌کنند؟ تحقق الگوی سوم زن مسلمان، مطالبه جدی جامعه زنان از رئیس‌جمهور آینده است جشن مادر دختری «غدیر، عید هم عهدی» در حرم مطهر رضوی برگزار شد اسرار قهوه برای زیبایی پوست اختصاص ۲ فصل از سند تحول کشور به زنان و خانواده روایتی از حال و هوای ۵۰ زوج بوشهری که ماهشان را در حرم امام رضا (ع) عسل کردند علامه‌ها عاشق‌ترند حقیقت فراموش‌شده‌ای به نام «زنان پشتیبان در جنگ» دو چالش مهم دختران مجرد دهه‌های ۵۰ و ۶۰ چیست؟ نظرات چند بانوی نویسنده درباره رمان دینی «اردو در قبرستان ژغاره» | ژانر وحشت و معمایی این کتاب باعث جذب مخاطب شده است
سرخط خبرها
آیت‌الله رئیسی به ارتقای جایگاه زنان و ضرورت میدان‌دادن به آنان معتقد بود

آیت‌الله رئیسی به ارتقای جایگاه زنان و ضرورت میدان‌دادن به آنان معتقد بود

  • کد خبر: ۲۳۱۴۷۳
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸
رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: آیت‌الله رئیسی، رئیس‌جمهور شهید، به ارتقای جایگاه زنان و ضرورت میدان‌دادن به آنان معتقد بود و کارنامه دوران مدیریتی ایشان در همه حوزه­‌ها، این موضوع را نشان ­می‌‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، فهیمه فرهمندپور با اشاره به حضور گسترده مردم در مراسم تشییع و تدفین رئیس‌جمهور شهید تأکید کرد: اگر مسئولان به نحوی عمل کنند که پیوند آن‌ها با پیکره عموم مردم روشن باشد، مردم نیز آن‌ها را از خود می‌دانند و این‌گونه در بزنگاه‌های تاریخی و اجتماعی احساسات خود را ابراز می‌کنند.

وی اظهار داشت: حضور گسترده مردم در آیین تشییع و تدفین رئیس‌جمهور شهید، به‌خوبی پیوند نظام حکمرانی در جمهوری اسلامی و مردم را نشان داد.

رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره نگاه آیت‌الله رئیسی به مسائل حوزه زنان و خانواده، خاطرنشان کرد: در زمینه رویکرد آیت‌الله رئیسی به مسائل زنان و اهمیت خانواده نباید صرفاً نگاه کمّی به گزارش عملکرد و محور دستاورد‌های دولت داشته باشیم؛ بلکه در کنار این بررسی کمّی عملکرد، باید جایگاه و اهتمام کلان به این موضوع در نظام مدیریتی ایشان هم مورد توجه عمیق قرار گیرد.

فرهمندپور با تأکید بر اینکه اهمیت مسئله زنان و خانواده جزو دیدگاه‌های راهبردی رئیس‌جمهور شهید بود، گفت: اینکه ایشان حتی در مواجهه با نظام مسائل جهانی، به موضوع خانواده و تعهد به خانواده در سازمان ملل می‌پردازد، به‌عنوان یک دغدغه اصیل و مبنایی نه‌تنها در مدیریت قوای مجریه یا قضائیه در داخل که حتی در مناسبات بین‌المللی هم خودش را نشان داده است.

وی ادامه داد: توجه به زنان و جایگاه آنان و ضرورت میدان دادن به آنان، فقط به عنوان یک برگ برنده دیپلماسی در سازمان ملل برای ایشان مطرح نبود، بلکه ایشان به این مساله معتقد بود و کارنامه دوران مدیریتی ایشان در همه حوزه‌ها بیانگر همین موضوع است.

رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: دوره‌ای که ایشان تولیت آستان قدس را پذیرفتند این نهاد، ساختاری کاملاً سنتی داشت و ورود ایشان باعث شد که گفتمان زن و خانواده وارد آستان قدس شود؛ همچنین در قوه قضائیه هم نخستین نشست نخبگانی خود را به حضور در جمع فعالان حوزه زنان اختصاص دادند.

فرهمندپور با بیان اینکه نگاه به خانواده و زنان از نظر آیت‌الله رئیسی ریشه‌دار است، یادآور شد: سرریز این نگاه در همه بخش‌ها و دوره‌های مدیریتی رئیس جمهور شهید کاملا قابل رویت است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.