حال و هوای ۵۰ زوج بوشهری که ماهشان را در حرم امام رضا (ع) عسل کردند علامه‌ها عاشق‌ترند حقیقت فراموش‌شده‌ای به نام «زنان پشتیبان در جنگ» دو چالش مهم دختران مجرد دهه‌های ۵۰ و ۶۰ چیست؟ نظرات چند بانوی نویسنده درباره رمان دینی «اردو در قبرستان ژغاره» | ژانر وحشت و معمایی این کتاب باعث جذب مخاطب شده است گام دوم رویداد «ایراندخت» حمایت از بانوان کارآفرین است لزوم ارتقای فرهنگ اصیل ایرانی‌اسلامی علل شایع خونریزی در سه‌ماهه اول بارداری چیست؟ چهار قاتل خاموش روابط در زندگی مشترک را بشناسید پرداخت ۱۱۵ همت تسهیلات به مشاغل خانگی طی ۳ سال گذشته دیدگاه نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری در رابطه با حجاب و طرح «نور» چیست؟ دولت سیزدهم و شهید آیت‌الله رئیسی به حوزه بانوان نگاه ویژه‌ای داشتند برپایی کارگاه‌های آموزشی غدیرشناسی برای بانوان زائر در حرم مطهر ریزش مو چه زمانی غیرطبیعی است؟ مادران نوزادان کم وزن بیشتر در معرض خطر زوال عقل هستند فرهنگ تمدنی ایران اسلامی باید الگوی جهانی شود اظهارات نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری در حوزه زنان و خانواده (بخش پنجم) خزعلی: نگاه تشریفاتی و ویترینی به زنها باید برداشته شود نخستین مجموعه «گیم‌نت» بانوان در مشهد راه‌اندازی شد دعوت بانوان نخبه کشور از مردم برای مشارکت در انتخابات اظهارات نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ در حوزه زنان و خانواده (بخش چهارم)
سرخط خبرها
قرص‌های ضدبارداری با بروز اضطراب مرتبط هستند

قرص‌های ضدبارداری با بروز اضطراب مرتبط هستند

  • کد خبر: ۲۳۳۱۸۵
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۵
تحقیقات نشان می‌دهد که هورمون‌های مصنوعی موجود در قرص‌های ضدبارداری ممکن است بر سلامت روان تأثیر بگذارند.

به گزارش شهرآرانیوز محققان دریافته‌اند در موش‌هایی که استروژن‌های مصنوعی مورد استفاده در قرص‌های ضدبارداری استفاده شد، نسبت به موش‌هایی که استروژن طبیعی دریافت کردند، علائم اضطراب بیشتری نشان داده شد.

این مطالعه نشان داد که استروژن‌های مصنوعی در مقایسه با استروژن‌های طبیعی با گلوبولین اتصال‌دهنده به هورمون جنسی بالاتر و سطوح هورمون استروئیدی پایین‌تر مرتبط هستند.

استروژن مصنوعی مورد استفاده در اکثر قرص‌های ضدبارداری هورمونی ترکیبی موجود در بازار یک استروژن مصنوعی بسیار قوی به نام اتینیل استرادیول است.

محققان دریافتند موش‌های که استروژن مصنوعی دریافت کردند، پاسخ متفاوتی به وظیفه حافظه فضایی در آزمایش ماز داشتند، که اعتقاد بر این است که با رفتار‌های اضطراب‌مانند در موش‌ها مرتبط است.

نمونه‌های سرم همچنین نشان داد که هر دو نوع استروژن طبیعی و مصنوعی باعث کاهش تستوسترون در گردش می‌شوند.

نویسندگان خاطرنشان کردند که تحقیقات قبلی نشان داده است که سطوح بالاتر تستوسترون و استروژن باعث کاهش رفتار‌های مرتبط با اضطراب و بهبود حافظه فضایی می‌شود. آن‌ها پیشنهاد می‌کنند که نتایجی که دیده‌اند به دلیل تأثیر استروژن‌های مصنوعی بر مغز است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.