اختتامیه متفاوت رویداد رسانه‌ای "مادران مقاومت" در مشهد برگزار شد تحول نگاه جهانی با رویداد رسانه‌ای "مادران مقاومت" زن سخنور مشهدی در اردوگاه مغولان حضور سه دختر وزنه‌بردار خراسانی در قهرمانی جوانان جهان ۲۰۲۴ همسر رهبر معظم انقلاب: سال‌هاست که ما اشیای تجملاتی را به خانه‌مان راه نداده‌ایم | فرش و پرده‌های قیمتی و مبلمان نداریم ایجاد گفتمان الگوی سوم زن مسلمان در رویداد رسانه‌ای «مادران مقاومت» بانوان هنرمند مشهدی در رویداد رسانه‌ای «مادران مقاومت» نقشی مادرانه دارند ویدئو | رویداد ملی رسانه‌ای «مادران مقاومت» در مشهد آغاز به کار کرد نظام حقوق زن در اسلام قطعاً یک نظام جامع، کامل و مترقی است شکرانه بانوان زائر پاکستانی و هندی در حریم ملکوتی امام مهربانی‌ها پادکست | نذر آموزش در حاشیه شهر | روایتی از نوعی نذر در مناطق کم‌برخوردار مشهد که به‌نیت امام هشتم (ع) انجام می‌شود طرز تهیه آسان کیک وانیلی نرم در خانه + فیلم درخشش بانوان ایرانی در مسابقات المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس + اسامی پادکست | داوطلبانِ خطر | گفتگو با بانوان نجاتگر جمعیت هلال‌احمر استان که زندگی خودرا بی دریغ وقف مردم کردند همه چیز درباره عادت ماهانه بانوان پادکست | خوشا راهی که پایانش تو باشی پادکست | ظهور مد و فشن در مشهد تجددزده ویدئو |پخت نان توسط بانوان ۱۳ استان کشور در موکبی زنانه موکب بانوانه نجمه خاتون میزبان زائران علی بن موسی الرضا (ع) شد + فیلم پادکست | تجربه‌ای متفاوت از خدمت‌رسانی بانوان به زائران پیاده رضوی | زنان هم مسیر در تاریخ نوغان عزاداری زنان نوغان مشهد در سوگ امام هشتم(ع) + فیلم
سرخط خبرها
طرز تهیه سوهان عسلی مغزدار و خوشمزه در خانه + فیلم

طرز تهیه سوهان عسلی مغزدار و خوشمزه در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۶۳۸۱
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
سوهان عسلی خوشمزه و مهمان‌پسند را با دستور خاص‌ ما درست کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، سوهان عسلی از آبنبات‌های خاص و خوشمزه‌ای است که می‌توان در مهمانی‌ها و عصرانه‌ها، همراه با نوشیدنی‌های گرم سرو کرد. در ادامه آموزش تهیه سوهان عسلی با مغز‌های دلخواه را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی مغزدار

شکر: ۱ پیمانه
عسل: ۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
مغزیجات: به میزان دلخواه

طرز تهیه سوهان عسلی مغزدار

ابتدا ظرف مناسبی را روی حرارت می‌گذاریم؛ پس‌از گرم شدن ظرف، شکر، روغن و عسل را همزمان به ظرف اضافه می‌کنیم. دقت کنید که تا حل‌شدن شکر، مواد را هم نزنید.

در مرحله بعد، هنگامی که شکر کاملا حل شد، مواد را هم‌ می‌زنیم و مغزهای دلخواه خود را به مواد اضافه می‌کنیم؛ سپس به کمک قاشق مواد به‌دست‌آمده را داخل سینی یا قالب می‌ریزیم.

بعداز گذشت ده دقیقه، سوهان‌ها سفت می‌شوند و می‌تونیم آن‌ها را به‌راحتی از سینی جدا کنیم و داخل ظرف بچینیم.

امیدوارم از آموزش امروز راضی بوده باشید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.