لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در تقویت همدلی و هم افزایی در جامعه ادویه‌های مهم در پخت بهتر ماهی را بشناسید روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب حدود ۶۰ درصد از جامعه معلمان را بانوان تشکیل می‌دهند کاهش خطر سکته مغزی پس از یائسگی در زنان با مصرف موز رشد ۳۶ درصدی اهدای خون بانوان در خراسان رضوی (۵ دی ۱۴۰۳) روش‌های از بین بردن لکه چای یا قهوه روی لباس نشان مشهد الرضا(ع)، فرصت ایجاد الگو‌های مناسب برای دختران جوان مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟ خانواده، بنیادی‌ترین نهاد کشور پایان کار نماینده بانوان مشهد در لیگ برتر بدمینتون نایب‌قهرمانی دختران راگبی‌باز مشهدی در کشور
سرخط خبرها
مجوزی برای فعالیت آتش‌نشانان زن در مشهد نداریم

مجوزی برای فعالیت آتش‌نشانان زن در مشهد نداریم

  • کد خبر: ۲۹۱۳۱۲
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۸
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد گفت: علی‌رغم پیگیری‌های مستمر، هنوز مجوزی برای فعالیت آتش‌نشانان زن در مشهد نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا کافی‌نیا در رابطه با وضعیت فعالیت آتش‌نشانان زن اظهار کرد: در حال حاضر ۶ الی ۷ هزار آتش‌نشان داوطلب خانم و آقا با ما همکاری دارند که حدود ۷۰ نفر از آنها، بانوانی هستند که همکاری بیشتری دارند و در مواقع خاص از جمله مناسبت‌هایی مثل اول محرم، اربعین و دهه آخر صفر در حوزه‌های اموزشی و ... به ما کمک می‌کنند.

وی افزود: در زمینه استخدام بانوان آتش‌نشان امسال و سال گذشته مکاتبات متعددی داشتیم و در این زمینه پیگیری‌های زیادی انجام شد، اما هنوز نتیجه‌ای نگرفتیم.

کافی‌نیا ادامه داد: سال جاری بنا بر نیازی که بود، مجوز استخدام ۴۲۲ نفر را گرفتیم که پیشنهاد دادیم به ما اجازه دهند ۱۰ درصد از این ظرفیت را به بانوان آتش‌نشان تخصیص بدهیم تا اگر بپذیرند و این مجور صادر شود، بتوانیم از خدمات آنها در قسمت‌های اداری و امداد و نجات استفاده کنیم.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد در پاسخ به این سوال که آیا وضعیت در مشهد به این گونه است یا در سایر نقاط کشور نیز همین وضعیت را داریم، توضیح داد: از آنجایی که شغل آتش‌نشانی یک شغل سخت و زیان‌آور محسوب می‌شود، خانم‌ها نمی‌توانند در این مشاغل مشغول به کار شوند و حتی در یکی از شهر‌ها تعدادی از خانم‌ها در این حرفه مشغول به کار شده بودند، اما بعد از یک سال به دلیل سختی کار، نیرو‌های جذب شده به بخش اداری برگردانده شدند و در تهران هم همین مشکل را داشتیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.