کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلاء به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک
سرخط خبرها
مجوزی برای فعالیت آتش‌نشانان زن در مشهد نداریم

مجوزی برای فعالیت آتش‌نشانان زن در مشهد نداریم

  • کد خبر: ۲۹۱۳۱۲
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۸
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد گفت: علی‌رغم پیگیری‌های مستمر، هنوز مجوزی برای فعالیت آتش‌نشانان زن در مشهد نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا کافی‌نیا در رابطه با وضعیت فعالیت آتش‌نشانان زن اظهار کرد: در حال حاضر ۶ الی ۷ هزار آتش‌نشان داوطلب خانم و آقا با ما همکاری دارند که حدود ۷۰ نفر از آنها، بانوانی هستند که همکاری بیشتری دارند و در مواقع خاص از جمله مناسبت‌هایی مثل اول محرم، اربعین و دهه آخر صفر در حوزه‌های اموزشی و ... به ما کمک می‌کنند.

وی افزود: در زمینه استخدام بانوان آتش‌نشان امسال و سال گذشته مکاتبات متعددی داشتیم و در این زمینه پیگیری‌های زیادی انجام شد، اما هنوز نتیجه‌ای نگرفتیم.

کافی‌نیا ادامه داد: سال جاری بنا بر نیازی که بود، مجوز استخدام ۴۲۲ نفر را گرفتیم که پیشنهاد دادیم به ما اجازه دهند ۱۰ درصد از این ظرفیت را به بانوان آتش‌نشان تخصیص بدهیم تا اگر بپذیرند و این مجور صادر شود، بتوانیم از خدمات آنها در قسمت‌های اداری و امداد و نجات استفاده کنیم.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد در پاسخ به این سوال که آیا وضعیت در مشهد به این گونه است یا در سایر نقاط کشور نیز همین وضعیت را داریم، توضیح داد: از آنجایی که شغل آتش‌نشانی یک شغل سخت و زیان‌آور محسوب می‌شود، خانم‌ها نمی‌توانند در این مشاغل مشغول به کار شوند و حتی در یکی از شهر‌ها تعدادی از خانم‌ها در این حرفه مشغول به کار شده بودند، اما بعد از یک سال به دلیل سختی کار، نیرو‌های جذب شده به بخش اداری برگردانده شدند و در تهران هم همین مشکل را داشتیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.