کسب مقام سوم جام ملت‌های زنان آسیا توسط تیم ملی فوتسال زنان ایران آمادگی برای ایجاد شبکه سلامت زنان با محوریت هوش مصنوعی اردوی تیم ملی بانوان در مرکز جهانی تکواندو برای یونیورسیاد آغاز شد نرخ باروری در خراسان جنوبی چقدر است؟ قضاوت بانوی ایرانی در دیدار فینال جام ملت‌های فوتسال بانوان آسیا نام بانوی افغانستانی در فهرست «دانشمندان برجسته جهان» قرار گرفت تشکیل کارگروهی تخصصی برای تدوین سند «زنان فناور» مارال ترکمان و فرشته خسروی، بازیکنان کلیدی تیم ملی ایران در جام ملت‌های زنان آسیا از نگاه AFC پایان لیگ بسکتبال دسته یک زنان با قهرمانی تیمی از مشهد اصلاح سازوکار‌ها با همکاری وزارت کار و گمرک برای امکان صادرات محصولات بانوان فعال اقتصادی به صورت فردی افزایش چاپ کتاب‌هایی با محوریت تجربیات شخصی یا اجتماعی زنان در سال‌های اخیر بررسی تأثیرات مطالعه کتاب بر زندگی زنان تیم ملی ایران از صعود به دیدار پایانی جام ملت‌های آسیا بازماند پیشنهاد تأمین مسکن برای جوانان به‌جای پرداخت نقدی وام ازدواج به آن‌ها اجرای برنامه ۱۰۰۰ روز طلایی با هدف پیشگیری از ناهنجاری‌های مادرزادی در خراسان رضوی برگزاری اولین نشست مجمع نمایندگان زنان ادوار در مرکز امور نمایندگان قهرمانی بانوان ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی تور جهانی تنیس ساحلی BT ۵۰ مصرف منیزیم برای زنان حیاتی است برگزیده «جایزه ادبیات عرب» پاریس و روایت های زنانه
سرخط خبرها
سرطان پستان شایع ترین سرطان در جهان است

سرطان پستان شایع ترین سرطان در جهان است

  • کد خبر: ۲۹۲۲۵۰
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۰
سرطان پستان با شناسایی حدود ۲.۳ میلیون مورد جدید در هر سال، شایع‌ترین سرطان در جهان است؛ این یعنی یک مورد از هر هشت مورد سرطان در هر دو جنس و یک چهارم سرطان‌ها در زنان، سرطان سینه است.

به گزارش شهرآرانیوز، با توجه به شیوع بالای سرطان پستان در جهان، ماه اکتبر میلادی برای آگاهی بخشی نسبت به این بیماری انتخاب شده است تا مردم درباره این نوع سرطان بیشتر بدانند و راه‌های تشخیص زودهنگام آن را یاد بگیرند.

اهمیت تشخیص زودهنگام، درمان جامع و نیاز به ارایه پشتیبانی از افراد با تجربه‌ای که از این بیماری جان سالم به در برده‌اند، در مقابله با بیماری سرطان پستان اهمیت ویژه‌ای دارد و به همین دلیل سازمان جهانی بهداشت برای امسال شعار «هیچ فردی نباید به تنهایی با سرطان پستان روبه‌رو شود» را انتخاب کرده است.

سرطان پستان با شناسایی حدود ۲.۳ میلیون مورد جدید در هر سال، شایع‌ترین سرطان در جهان است؛ این یعنی یک مورد از هر هشت مورد سرطان در هر دو جنس و یک چهارم سرطان‌ها در زنان، سرطان سینه است. کیفیت پایین خدمات سلامت، نبود دانش کافی عمومی و تشخیص دیرهنگام از مهم‌ترین عوامل شیوع این بیماری محسوب می‌شود.

اکتبر، ماه آگاهی بخشی در مورد سرطان پستان از سوی سازمان بهداشت جهانی در نظر گرفته می‌شود و موضوع این ماه اهمیت تشخیص زودهنگام، درمان جامع و نیاز به ارایه پشتیبانی از افراد با تجربه اعلام شده است.

بنا بر اعلام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، برخی از منابع محدود مدعی هستند که سرطان پستان جمعیت جوان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و به طور قابل توجهی در مرگ و میر زودرس نقش دارد.

هدف سازمان جهانی سلامت از راه‌اندازی طرح ابتکار جهانی سرطان پسـتان یا به اختصار GBCI، در سال ۲۰۲۱ میلادی، کاهش میزان مرگ و میر به میزان ۲.۵ درصد تا سال ۲۰۴۰ و نجات جان ۲.۵ میلیون نفر از طریق سه محور اصلی ارتقای سلامت، تشخیص زودهنگام و افزایش آگاهی است.

برنامه افزایش آگاهی از سرطان پستان (BCAM) هر ماه اکتبر در سراسر جهان جشن گرفته می‌شود تا آگاهی در مورد سرطان پستان در سراسر جهان ایجاد شود.

این آگاهی بخشی همچنین فرصتی را برای همه ذینفعان فراهم می‌کند تا پیشرفت‌ها را بررسی کنند، تعهدات خود را در مقابله با این بیماری بازنگری و برای رسیدگی به نابرابری‌ها و چالش‌های موجود در دسترسی به مراقبت‌های سرطان پستان، سریع‌تر عمل کنند.

اهداف این طرح به شرح زیر است:

  • افزایش آگاهی و تغییر رفتار: ترویج حمایت و آگاهی برای افزایش پذیرش غربالگری سرطان پستان و تشخیص زودهنگام
  • تسهیل اشتراک دانش و مشارکت: بستری برای انتشار اطلاعات سرطان پستان، ترویج تبادل دانش و تقویت همکاری‌ها و مشارکت‌ها برای کنترل سرطان پستان
  • ابتکار جهانی سرطان پستان (GBCI): تشویق کشور‌ها به اتخاذ و اجرای طرح جهانی سرطان پستان با تمرکز بر تشخیص زودهنگام و مراقبت جامع
  • حمایت از بیمار و رفع نابرابری‌ها: اهمیت مراقبت بیمار محور از جمله حمایت پزشکی، عاطفی، روانی و اجتماعی و در عین حال که توجه به نابرابری‌های جنسیتی و اجتماعی-اقتصادی

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.