نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد رییس نظام پزشکی مشهد: آمار مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا نگران کننده است ضرب‌وشتم پرستار در بیمارستان قائم(عج) مشهد، این بار توسط پزشک بانوی وزرشکار مشهدی به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ دی ۱۴۰۳) پروژه جایگزین یک باب مدرسه سنگی در خراسان رضوی ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد هواشناسی خراسان رضوی در پی آلودگی هوا هشدار نارنجی صادر کرد (۵ دی ۱۴۰۳) تاخیر طولانی پرواز تهران به مشهد به علت برخورد خودرو به هواپیما روی باند (۵ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟

  • کد خبر: ۲۹۲۶۰۵
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۶
برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟
یک روان‌‎شناس و مشاور کودک، در پاسخ به این سؤال که والدین باید چه راهکار‌هایی را در موقعیت‌های تنش‌زا برای حفظ سلامت روان فرزندان خود انجام دهند، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، نصیره مقدم‌فر گفت: هنگام شنیدن اخبار سخت، کودکان در نگاه بزرگ‌ترها، به دنبال سرنخ‌هایی هستند که چه فکری می‌کنند و چه احساسی دارند. نمایش شدید احساسات برای کودکان ترسناک است. والدین با حفظ آرامش خود باعث آرامش بیشتری در فرزندانشان خواهند شد.

وی افزود: از فرزندانتان بپرسید که چه چیز‌هایی تقریباً می‌دانند و به چه فکر می‌کنند و چه احساسی دارند. در برابر ترس‌های بیهوده در حین پاسخگویی آرام و منطقی به سوالات فرزندانتان به آنها اطمینان بخشی لازم را بدهید. همچنین قرار گرفتن فرزندانتان در معرض گزارش‌ها و واکنش‌های هیجان انگیز چه از سوی رسانه‌ها و چه از سوی اطرافیان را به دقت کنترل کنید.

مقدم فر ادامه داد: عبارات و حرف‌های والدین اعتقادات و باور‌های کودکان را شکل می‌دهد بنابراین مراقب افکار منفی خود باشید و از گفتن جزئیات تلخ مخصوصاً برای کودکان با سنین کم خودداری کنید و در حد فهم و متناسب با سن فرزندانتان برای آنها در مورد اتفاقات توضیح دهید.

وی افزود: به فرزندان خود آموزش دهید که اخبار در مورد اتفاقات در جریان را از کسانی که دوستشان دارند و حامی و نگران سلامتی آنها هستند، مثل پدر و مادر باید بپرسند.

این روانشناس و مشاور کودک تاکید کرد: گام بعدی تمرکز کردن روی نکات مثبت و شناسایی کمک کنندگان و در مورد اینکه چه کسانی به قربانیان یک فاجعه کمک می‌کنند و چه کار‌هایی انجام می‌دهند صحبت کنید. این اطمینان دهی، به کودکان آرامش خاطر می‌دهد که در شرایط اضطراری افرادی هستند که از ما مراقبت می‌کنند.

وی افزود: کار‌های روزمره و عادات خود را حفظ کنید. وقتی کودکان روتین ثابت برای خوابیدن، رفتن به مدرسه، خوردن وعده‌های غذایی داشته باشند نشان دهنده این است که حتی زمانی که اتفاق بدی می‌افتد همه چیز باید خوب پیش برود و به کودکان یاد می‌دهیم که خودمراقبتی بسیار اهمیت دارد.

مقدم فر در آخر گفت: اگر فرزندان شما در بحران‌ها با مشکلاتی از جمله اختلال خواب، کج خلقی، ترس و یا ناراحتی جسمی رو به رو شدند سعی کنید فرزندان خود را آرام کنید و اگر این تغییرات ادامه پیدا کرد با پزشک اطفال یا از یک روانشناس متخصص کودکان کمک بگیرید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->