هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳) امدادرسانی جمعیت هلال‌احمر به ۵۰۷ حادثه‌دیده طی ۳ روز گذشته شلیک پلیس مشهد برای دستگیری موبایل قاپ سابقه دار + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) | تداوم روند کاهش نسبی دما تا دوشنبه کتاب‌های درسی را از بازار آزاد نخرید | تحویل یک‌هفته‌ای کتب درسی پس از ثبت در سامانه نگه‌داری از یک معلول خفیف، هزینه‌های خانوار را ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهد واژگونی پژو ۲۰۷ در محور مشهد_ نیشابور ۶ مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ مهر ۱۴۰۳) یک وام ۳۰ میلیون تومانی و هزار دَنگ‌وفَنگ | عرضه، کم؛ تقاضای بازنشستگان تأمین‌اجتماعی، زیاد
سرخط خبرها

برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟

  • کد خبر: ۲۹۲۶۰۵
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۶
برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟
یک روان‌‎شناس و مشاور کودک، در پاسخ به این سؤال که والدین باید چه راهکار‌هایی را در موقعیت‌های تنش‌زا برای حفظ سلامت روان فرزندان خود انجام دهند، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، نصیره مقدم‌فر گفت: هنگام شنیدن اخبار سخت، کودکان در نگاه بزرگ‌ترها، به دنبال سرنخ‌هایی هستند که چه فکری می‌کنند و چه احساسی دارند. نمایش شدید احساسات برای کودکان ترسناک است. والدین با حفظ آرامش خود باعث آرامش بیشتری در فرزندانشان خواهند شد.

وی افزود: از فرزندانتان بپرسید که چه چیز‌هایی تقریباً می‌دانند و به چه فکر می‌کنند و چه احساسی دارند. در برابر ترس‌های بیهوده در حین پاسخگویی آرام و منطقی به سوالات فرزندانتان به آنها اطمینان بخشی لازم را بدهید. همچنین قرار گرفتن فرزندانتان در معرض گزارش‌ها و واکنش‌های هیجان انگیز چه از سوی رسانه‌ها و چه از سوی اطرافیان را به دقت کنترل کنید.

مقدم فر ادامه داد: عبارات و حرف‌های والدین اعتقادات و باور‌های کودکان را شکل می‌دهد بنابراین مراقب افکار منفی خود باشید و از گفتن جزئیات تلخ مخصوصاً برای کودکان با سنین کم خودداری کنید و در حد فهم و متناسب با سن فرزندانتان برای آنها در مورد اتفاقات توضیح دهید.

وی افزود: به فرزندان خود آموزش دهید که اخبار در مورد اتفاقات در جریان را از کسانی که دوستشان دارند و حامی و نگران سلامتی آنها هستند، مثل پدر و مادر باید بپرسند.

این روانشناس و مشاور کودک تاکید کرد: گام بعدی تمرکز کردن روی نکات مثبت و شناسایی کمک کنندگان و در مورد اینکه چه کسانی به قربانیان یک فاجعه کمک می‌کنند و چه کار‌هایی انجام می‌دهند صحبت کنید. این اطمینان دهی، به کودکان آرامش خاطر می‌دهد که در شرایط اضطراری افرادی هستند که از ما مراقبت می‌کنند.

وی افزود: کار‌های روزمره و عادات خود را حفظ کنید. وقتی کودکان روتین ثابت برای خوابیدن، رفتن به مدرسه، خوردن وعده‌های غذایی داشته باشند نشان دهنده این است که حتی زمانی که اتفاق بدی می‌افتد همه چیز باید خوب پیش برود و به کودکان یاد می‌دهیم که خودمراقبتی بسیار اهمیت دارد.

مقدم فر در آخر گفت: اگر فرزندان شما در بحران‌ها با مشکلاتی از جمله اختلال خواب، کج خلقی، ترس و یا ناراحتی جسمی رو به رو شدند سعی کنید فرزندان خود را آرام کنید و اگر این تغییرات ادامه پیدا کرد با پزشک اطفال یا از یک روانشناس متخصص کودکان کمک بگیرید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->