کسب مدال نقره در کمان سنتی مسابقات رنکینگ توسط دختر نونهال خراسان رضوی بالاترین علت تمایل به فرزندآوری در کشور، مادر و پدر بودن است موفقیت ۷۵ درصدی اجرای پویش‌های انصراف از سقط جنین در کشور دوست ندارم کسی مرا ببوسد! دعوت تنها فوتبالیست خراسانی به دومین اردوی آماده سازی تیم ملی فوتبال بانوان پیروزی مقتدرانه تیم ملی تنیس‌روی‌میز زنان ایران در مسابقات جهانی ضرورت مستندسازی و معرفی دستاورد‌های زنان اقوام و مذاهب ازدواج آسان با قراردادن مسکن استیجاری و سالن‌های عروسی رایگان در اختیار جوانان توسعه پوشاک ایرانی اسلامی در کشور از طریق سرمایه گذاری بانوان در صندوق‌های پروژه‌ای بسیج زنان فیفا از عملکرد تیم ملی فوتسال زنان کشور در جام ملت‌های آسیا تمجید کرد مردانی که نتوانند مهریه پرداخت کنند، زندانی نمی‌شوند، اما مشمول پابند الکترونیک می‌شوند بررسی جایگاه زن در جهاد اجتماعی امضای تفاهم‌نامه میان ایران و اندونزی با محوریت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تیم خراسان رضوی قهرمان مسابقات کبدی دختران کشور شد کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف روزانه مویز جزئیاتی از ابعاد حقوقی و اجتماعی قانون جدید مهریه افتتاح خانه عقد «نجمه‌خاتون» با هدف ترویج ازدواج آسان در خراسان جنوبی دعوت از ۲ دختر ورزشکار مشهدی به مسابقات انتخابی تیم ملی شمشیربازی اپه بانوان
سرخط خبرها
۸۰ درصد دریافت‌کنندگان تسهیلات مشاغل خانگی در کشور، بانوان هستند

۸۰ درصد دریافت‌کنندگان تسهیلات مشاغل خانگی در کشور، بانوان هستند

  • کد خبر: ۲۹۸۹۷۹
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۴
بر اساس آمار موجود در کشور، ۸۰ درصد دریافت‌کنندگان تسهیلات مشاغل خانگی به بانوان و ۲۰ درصد به مردان اختصاص یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تجربه بسیاری از کشور‌ها نشان می‌دهد کسب و کار‌های خانگی راهکار مناسبی برای کاهش نرخ بیکاری و فراهم آوردن زمینه اشتغال زنان و جوانان به حساب می‌آید.

بر اساس آمار موجود در کشور، ۸۰ درصد دریافت‌کنندگان تسهیلات مشاغل خانگی به بانوان و ۲۰ درصد به مردان اختصاص پیدا کرده است.

همکاری ناتمام برخی نهاد‌های مرتبط برای ایجاد مشاغل مورد نیاز زنان خود سرپرست یا بدسرپرست، تامین نکردن هزینه‌های مورد نیاز برای ایجاد شغل جدید، گران بودن وسایل و ادوات مورد نیاز برای ایجاد یک کار جدید، نبود برنامه حمایتی دولت در مراحل بعد از راه‌اندازی مشاغل خانگی از جمله موانع مالی در این زمینه هستند.

همچنین مناسب نبودن زمان برگزاری کلاس‌ها، دور بودن مکان برگزاری کلاس‌های آموزشی، طولانی بودن زمان برگزاری کلاس‌های آموزشی، نیازسنجی نکردن برای یاددهی مهارت‌های مورد نیاز جامعه مخاطب از دیگر موانع آموزشی موجود در این زمینه هستند.

باید ابتدا در راستای کاهش و یا حذف موانع، راهکار‌هایی ارائه داد که در این مقوله توانمندسازی و فرهنگ سازی برای اشتغال زنان مهمترین راهکار بودند. توانمندسازی از جایی آغاز می‌شود که بی‌قدرت‌ترین انسان‌ها مانند افراد فقیر و زنان جای دارند و باعث می‌شود آنها از بیرون فرآیند توسعه به درون آن آورده شوند.

رویکرد توانمندسازی زنان برخاسته از طرح موضوعاتی همچون توسعه انسانی و عدالت جنسیتی است و از طریق مفاهیمی نظیر انتخاب، قدرت کنترل بر زندگی خود و منابع، توانایی تصمیم‌گیری و دارا بودن مهارت‌های زندگی تبیین و تعریف می‌شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.